Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolaaa

Strzelce łączcie się

Polecane posty

Moja córka ma jutro urodziny (6.12), a ja mam pojutrze (7.12), a mąż to wodnik. Ale co było pisane o strzelcach to w 90 % się zgadza.

UFFFFFFFFF!!!!!!!!!! Już myślałam, że topik umarł. Mała aktywność jak na nas, Strzelców przystało!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie w rodzinie są prawie sami Strzelcy.Jakiś owocny ten Marzec :)

moj facet to strzelec i ma urodzinki 11.12. ja jestem wodniczka. bardzo lubie ludzi spod tego znaku wlasnie za ich zywiolowosc i optymizm. ja bardziej uciekam w swiat marzen a moj strzelec mnie sciaga z oblokow do zycia codziennego :P oboje jestesmy ostro zakreceni, on zawsze prze do przodu, ma swoje ambicje ktore chce koniecznie realizowac (i idzie mu to bardzo dobrze), do slubu nam sie w ogole nie spieszy, grunt to wolnosc i swoboda :)

i jeszcze maly bonusik dla tych ktorzy sa w zwiazku strzelec-wodnik :) Strzelec - Wodnik Horoskop partnerski Bardzo ciekawa konfiguracja, w której zwariowanemu i nie znającemu granic Strzelcowi towarzyszy jeszcze większy szaleniec. Żywioły tych dwóch znaków – ogień i powietrze jak w żadnej innej konfiguracji wzmacniają się i służą wzajemnemu rozwojowi. Oboje wyznają zasadę wolności jednostki i poszanowania prawa do prywatności. Nawet gdy spędzają czas osobno – zawsze są razem. Partnerzy mają do siebie zaufanie i z ochota snują opowieści o ostatnim wieczorze, nawet wtedy gdy zaczyna się robić ślisko, a inne pary zmywają krew ze ścian. Szlachetność i lojalność obojga partnerów nakręca ich, aby byli jeszcze lepsi i wolni od podejrzeń. Wodnikowi nikt nie wypomina tego, że mało mówi a jego czas spędzony na samotnym wymyślaniu absurdalnych pomysłów uważany jest za owocny. Strzelca nikt nie rozlicza z nocy spędzonych poza domem, a jego przyjaciele zawsze są mile widziani. Właściwie mogą mieszkać bez drzwi, bowiem każda osoba chcąca spędzić u nich trochę ciekawego czasu jest mile widziana, natomiast niepożądani goście usłyszą zgodne i szczere zdanie na swój temat w taki sposób, że będą omijali ten dom wariatów z daleka. Pozytywna i optymistyczna atmosfera tego związku wpłynie również na siły witalne Wodnika, który pod tym względem ustępuje trochę partnerowi. Radosny seks bez zahamowań inicjowany przez Strzelca działa na Szuwarka jak dożylny zastrzyk Viagry, a jego pomysłowość nakręca już i tak przerośnięte libido kochanka. Z wiernością nie powinno być żadnych problemów – ustalenia w tej kwestii zapadają szybko, precyzyjnie i nie są łamane. Jeśli preferują monogamię – będą wierni aż po grób. Jeśli chcą powiększyć zakres działania to przyprowadzają chętnych do domu. Żadnych tajemnic. Lojalność i szczerość w tym związku są rzeczami świętymi, a ich złamanie kończy wszystko.

Znam Strzelca od pewnego czasu,co zaobserwowalam: -optymizm -sklonnosc do romansow -prostolinijnosc -pamietliwosc -sentymentalnosc -choleryk Z tego co czytam to oni wszyscy tak maja,ech...:-)

Gość jaktotak*
Wszystkiego najlepszego dla Mikołajkowych Strzelców ;)

Gość jaktotak*
Dark Lady, jeśli o mnie chodzi, to wszystkie cechy które wymieniłaś są trafione ;)

Gość jaktotak*
Najlepsze życzenia dla Strzelców z 7 grudnia ;)

Gość Andz
czytam te wypoeidzi, i patrząc się na siebie....to nawet dużo jest prawdy w tych opisach strzelców :-) Mój dzień jeszcze przede mną: 15 grudzień :-D pozdrawiam wszystkie strzelce

Gość jaktotak*
Najlepszego dla solenizantów ;)

Gość jaktotak*
Wszystkiego najlepszego dla Strzelców z 9 grudnia 🌼 Jutro mnie nie będzie, więc dla tych z 10 grudnia też sto lat :P

Gość jaktotak*
Wszystkim Strzelcom współurodzonym ze mną ;) wszystkiego najlepszego 🌼

Gość i do ciebie cukiereczku
samych wspaniałości :-)

Gość Krateczka
a ja mam dziś urodziny :) 14.12 Pozdrawiam wszystkich strzelców :P

no no no reaktywacja topiku moze jakies nowe strzelce sie pojawily :D

Gość ja 15 grudnia
:)

Gość 19-80
Ja z 9 grudnia, mam faceta strzelca - wierzcie mi na poczatku jest cięzko, bo skubaniec ma harakterek, ale z czasem się dogadaliśmy i jest ok, poza tym podpisuję się pod I wypowiedzią. Fajni z nas ludzie:)

Gość janowy
ja jestem strzelcem 4-ty grudzien moja druga polowka to panna nie zycze nikomu takiego ukladu....hahahaha :D:D:D pozdrawiam wszystkie strzelce

Gość janowy
ja mam charakterek uparciucha jestem tez zawzieta , musi byc na moje 🌼:D🖐️