Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy faktycznie moge

czy moge mowic chlopakowi wszystko?

Polecane posty

Gość czy faktycznie moge

moj chlopak mowi ze chce wiedziec co sie dzieje w mojej glowie, w moim serduszku...ze mam mu marudzic, mowic wszystko,on po prostu chce wiedziec co sie ze mna i co sie u mnie dzieje. Moje pytanie jest takie: czy ja oby go nie wystrasze w ktoryms momencie? czy mozna facetowi mowic tak naprawde wszystko? czy powinnam cos zachowac dla siebie lub przyjaciolki? on naprawde jest kochany ale czasami nie chce go zadreczac moimi malymi glupotami...

Gość aaassaaaaa
ja mojemu mowie wszytsko-nie mamy przed soba sekretow... Ale to zalezy tlyko od Ciebie.

Ja mojemu mówię... On mi też, jesteśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi i absolutnie nie gasi to uczucia i pożądania między nami. P.S. Mówię mu wszystko oprócz tego co mi mówią koleżanki... Bo tego się nie zdradza:)

Gość czy
Chyba nie ma gorszej rzeczy niż mówić wszystko swojemu facetowi! To tak jakbyś oddała mu swój umysł, duszę.Poza tym nie wiesz, czy on kiedyś tego nie wykorzysta przeciwko Tobie:( Zachowaj odrobinę siebie...dla siebie:)

Gość Jako facet
mogę powiedzieć, że niemówienie facetowi rzeczy, których absolutnie NIKOMU byś nie powiedziała jest ok., ale sekrety przed facetem (jeśli to naprawdę poważne uczucie), które późnej powierzasz przyjaciółce (no chyba że to jego obgadujecie ;-)) powodują myśl "dlaczego ona mi nie ufa?" a stąd niedaleko do wzajemnych żalów itp.

Gość kreskaa
"To tak jakbyś oddała mu swój umysł, duszę" Ale o to wlasnie chodzi w milosci. Oddajesz calą siebie :)

Gość lipsta
Absolutnie nie i mówi to osoba naprawdę doświadczona. Na ppoczątku jest fajnie a potem i tak wszystko obróci się przeciw tobie. Nie musis mieć przed nim tajemnic, ale każdy człowiek ma granice intymności, własny świat, do którego nikt nie powinien mieć wstępu.

Gość czy
Są rzeczy o którym się nawet filozofom nie śniło. Więc nie sądzę żeby jakikolwiek mężczyzna je pojął. I właśnie dlatego nie wolno mówić wszystkiego co nam w duszy gra:)

Gość fher
ja nie mowie dziewczynie nic ..PRzeciez nie bede caly czas powtarzal ,ze mysle tylko o seksie w kolko..O czym myslisz ?O obciaganiu ..Moim zdaniem to nie ma sensu

mów jeśli on tez Ci bedzie mówil o wszystkim,ale odrobine zachowaj dla siebie,bo moze przyjsc moment,ze zamaist przyjaciółmi zostaniecie wrogami czego nie życzę

Gość giff
możesz, możesz... on i tak nie słucha albo nie zrozumie :-) Ja za to mówiłem swojej dziewczynie wszystko i nie skończyło się to dobrze.

Gość nbcxdgv
mysle ze kazda para doskonale wie (powinna wiedziec) ile na chwie obecna chce powiedziec o sobie, o swojej przeszlosci czy o tym co aktualnie mamy w glowach. jesli twoj facet chce abys mowila mu wszystko to juz zalezy od ciebie, moze robi jakies psychologiczne badania :P ale dla mnie nie ma powodow do zmartwien, po prostu jest ciekawy

Gość prawie zamieszkala
NIe polecam mówienia wszystkiego - każdy ma pewne granice intymności i nie należy ich przekraczać. A takie żądanie z jego strony bardzo niedobrze świadczy o kierunku, w jakim związek zmierza...

Gość fajnie jest
Ja powiedziałam swojemu, że go zdradzam. Od tejpory zaczęliśmy swinngowanie.