Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze.........

PROSZE POMÓŻCIE MI ZNALEŹĆ STEROWNIKI DO KART DZWIEKOWYCH I GRAFICZNYCH!!!!

Polecane posty

Gość prosze.........

ja sie za bardzo na tym nie znam i szukam tylko takich sterownikow ebym mogla odtowrzyc film i muze ale ja juz sie w tym wszystkim gubie!! help!!!

Gość prosze.........
nie! bo np w Windows media player wyskakuje mi komunikat ze brakuje urząden miksujących czy cos takiego i ze musze miec płyty ktore dostałam razem z kompem, tylko problem w tym ze je chyba zgubiłam, ale mam jeszcze płytke na ktorej znajomy spalił mi sterowniki ale mam kolejny problem z rozdzielczoscią ktorej nie da sie zmienic!!:O wiec pewnie z neta mozna to sciagnąć....

miałam kiedyś stronke z wieloma sterownikami ale jakoś nie moge jej znaleźć; najlepiej będzie jak użyjesz google (np. wpisz \"sterowniki do karty graficznej ... \" (i tu nazwa karty jaką masz))

Gość prosze.........
a jak mam sprawdzic nazwe swojej karty??:O

klikasz na \"mój komputer\" prawym -> właściwości -> zakładka \"sprzęt\" -> tam \"menedżer urządzeń\" i przy karcie graficznej klikasz plusik rozwija się i masz podaną nazwe karty

Gość prosze.........
oo dzieki:)

Gość prosze.........
:) ale jeszcze nie odchodz:P

Gość prosze.........
ja mam radeon 9200 pro family i... radeon 9200 sec family no i chyba znalzałm zeby sciągnąc...za kase:O jakbym sciagneła troche innego radeona np 9500 to zadziałałoby? ja juz nie wiem gdzie szukac:O:(

gdzieś wyczytałam że do Twojej karty lepszy będzie sterownik Catalyst 6.5 (bo ta najnowsza wersja nie działa)

Gość prosze.........
ja otwierałam tą strone chyba z 3 razy i doiero teraz zauwazylam ze są tam te sterowniki:) moze teraz sie uda... ok juz nie zawracam głowy, dzieki 🖐️

tyle że ja tam nie widze innych niż wersja 6.11 a z tą podobno Twoja karta ma probemy :o

Gość Pomocyy
Ja mam sterowniki ale jak wchodzę w mój komputer,właściwości,sp[rzęt to nie ma go. Tak samo jest z kartą muzyczną.POMMOCY

Gość Chiny
Ja mam prawie ten sam problem.Dzisiaj zrobilem formata i wszystkie sterowniki do kart mam oprocz sterowniki do karty graficznej.Sciagnial bym te sterowniki tylko NIE WIEM JAK MOJA KARTA SIE NAZYWA.Jak moge znales nazwe swojej karty graficznej i gdzie?POMOZCIE PLX

Gość Nagatoo
Wejdz w Panel Sterowania -> System -> Sprzęt -> Menadżer Urządzań Dalej juz sobie poradzisz ;]

Gość .....................JJJJ.....
www.artyzm.cba.pl

Jeśli to stacjonarny to otwierasz budę i spisujesz bezpośrednio z karty. W laptopie jeszcze prościej. Wchodzisz na stronę producenta i sprawdzasz specyfikację...

Gość fnmfm
moglibyście jeszcze mi pomóc? Mam karte NIVIDIA GeForce MX 440 jestem zielona dlatego prosze o pomoc./

Gość okorgin
wpisujesz nazwe w wyszukiwarce dopisujac sterowniki

Gość bgfdgnd
Tak, ale tam jest wszystko po angiesku, a ja nietsty nie nam dobrze tego języka.

Gość do komputera
czy do laptopa potrzebujesz bo do laptopa to inaczej sie szuka sterów

Gość StingerFS+
Bo laptop to nie komputer, a furmanka to nie pojazd ;)

Gość StingerFS+
A w takim laptopie siemensa instalacja sterownikow sprowadza sie do podlaczenia go do sieci i klikniecie jednej ikonki ;) jednak i to przerasta polowe uzytkownikow :D

Gość jiio
szukalam nazwy karty graficznej i d... . i jak mam teraz sciągnac te sterowniki jak nie wiem jak sie nazywa karta ? pomocy !