WiłaCzerwcowa 359 Napisano 2 Kwiecień 2 godziny temu, IdeNaTripa napisał: a ty czego sie przysralas do mojej ukochanej, wypad do narzeczonego goownoznesa bo teraz pewno obraca kolezanki z pracy xD A takie posty tego - za przeproszeniem - pe.dała "hi hi mydełko siusiaczek stopki" - ci nie przeszkadzają, moderacjo? 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 359 Napisano 2 Kwiecień 2 minuty temu, IdeNaTripa napisał: hihi siusiaczek mydelko fajne stopki mm lechta srodek ...eeczki i doopci lizanie mmm No jesteś opóźniony, skrajnie niemęski i infantylny, samo przechodzone pra.wictwo tego jednak nie tłumaczy. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1490 Napisano 2 Kwiecień 10 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Żona jak żona, można jej pewnie powiedzieć wszystko, jak się jest małym człowieczkiem, ale dziecko... ojciec roku. Jeden mój post się ostał pod moderacyjną kosiarką Niestety, ale dzieci też nie są głupie widzą jak jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1490 Napisano 2 Kwiecień 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Najbardziej cierpią na tym dzieci, kiedy rodzice zaczynają prać brudy.. Dlatego rozwiodła się bez orzekania o winie by nie prac brudów, rozdzielność mieli, to szybko poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 359 Napisano 2 Kwiecień 8 minut temu, IdeNaTripa napisał: no i dobrze mi z tym, ja lubie siebie i ciesze sie ze jestem kim jestem xD nie musze sie wam podobac wcale Teoretycznie nie musisz, ale całe forum jest notorycznie tobą zas... i twoim tekstami retarda, że się myjesz mydełkiem w baseniku. Nawet nie da się ciebie dodać do ignora, bo masz co chwilę nowy nick. Miałeś zdaje się gdzieś wyjść i skończyło się jak zwykle. Opuszczasz forum tylko, gdy masz ciąg alkoholowy ze swoimi alfonsami. 2 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 359 Napisano 2 Kwiecień 10 minut temu, IdeNaTripa napisał: bylo zasrane mna i bedzie zasrane i nic nie mozecie z tym zrobic Ty cierpisz na tym bardziej niż reszta, jesteś osamotniony i zdesperowany, stąd ten spam i inne rozpaczliwe próby skupienia na sobie uwagi. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 359 Napisano 2 Kwiecień 13 minut temu, summer_song napisał: Co to znaczy przechodzone prawictwo? XD Takie w wieku, w którym już nie powinno go raczej być 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 359 Napisano 2 Kwiecień Przed chwilą, summer_song napisał: Haha xD a z divka sie liczy? XD Technicznie tak, ale lepiej się tym nie chwalić. 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach