Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwolony

Nie interesuja mnie kobiety, ktore...

Polecane posty

Gość wyzwolony

...odniosly w zyciu finansowy sukces, tzw. kobiety sukcesu. Z takimi jest dobrze jak jest kasa...maja mozgi przezarte feministycznym belkotem i malo w nich kobiecosci :-(

Gość a co ci zalezy
bo to po prostu kobietony

Gość no masz ci los
A mnie nie interesują faceci którzy generalizują, bo oni w ogóle nie mają mózgów...

Gość mycholka
I dobrze że cię nie interesują, one zapewnie nie interesują się takimi zakompleksionymi szowinistami jak ty:) Mają kasę, są samodzielne finansowo i emocjonalnie, nie potrzebują faceta żeby się spełniać w życiu:)

Gość wyzwolony
Uderz w stol, a nozyce sie same odezwa... :-p

Gość mycholka
O co ci chodzi???? ŻE kobiety to tez ludzie i mają prawo wyboru? że NIe wszystkie chcą stac przy garach, urodzić 6 dzieci jakiemuś obwiesiowi, który potem i tak będzie niezadowolony?

Gość wyzwolony
mycholka a kto napisal o 6 dzieci i garach...to twoje wyobrazenie :-(

Gość mycholka
No dobrze, przesadziłam, ale co złego w kobietach, które wybierają karierę od życia rodzinego?

Gość mycholka
Uogólniasz-----nie wszystkie kobiety, które odniosły sukces to sfeminizowne potwory. Nie można uogólniać. Ja też nie używam stwierdzeń, że wszyscy faceci to gnoje np. bo wiem, że to nieprawda.

Gość wyzwolony
Traca swoja kobiecosc. Robia sie z nich takie babo-chlopy :-(

Gość kobieta interesu
własnie mogę mowic o sobie - kobieta sukcesu.......... i co......... mam rodzinę, jestem szczęsliwa........, a w dodatku mam kasę.....heh niektórych ,, panów" przerastają takie kobiety....fakt praca.........nie boli.....raczej uszlachetnia............. mój Panie :D

Gość mycholka
Tracą kobiecość? A co ty rozmiesz przez kobiecość? Hmm? że co? W mini nie chodzą, dupy na zawołanie nie dają, nie mają ochoty na udawanie wdzięcznych eterycznych niedorobionych infantylnych dziewuszek?

Gość WZC
A miłości nie kupi się za żadne pieniądz

Gość do autora.....
pewnie interesują cię szwaczki, sklepowe, pracownice PKP, wesołego miasteczka, wędrownego cyrku, telefonistki, sprzątaczki, kucharki, kelnerki, recepcjonistki....etc.one nie robią kariery. zajmij się nimi i zamilcz na zawsze!

Gość kobieton
a ja nie lubie czytac męskich wynaturzeń typu jakie to kobiety sa zle spójrz w lusterko ja nielubie nieudacznikow czekajacych az kobieta utrzyma dom wychowa dzieci etc.

Gość wyzwolony
Kobieta powinna byc przede wszystkim kobieta, a zarabianie pieniedzy pozostawic mezczyznie!

Gość wyzwolony
Co innego kiedy kobieta sila rzeczy zarabia dobrze, np. jest wzietym prawnikiem albo dobrym stomatologiem. A co innego kiedy jej zyciowym celem jest zarabianie duzych pieniedzy i namietnie sie temu oddaje. Na pohybel z babo-chlopami ;-)

Gość kobieta tez czlowiek
boicie sie nas takich

Gość wyzwolony
Nie boimy, po prostu, chcemy miec kobiety, a nie babo-chlopy!

Kobieta robiaca kariere nie jest zadnym babo-chlopem Jest atrakcyjna kobieta:) Wogole to szkoda gadac do takich jak wy.........

Gość wyzwolony
Nie mam nic przeciwko temu, zeby kobieta sie ksztalcila. Jesli robi to dla kasy jest babo - chlopem. Jesli naprawde dla wlasnego rozwoju jako osoby, jest ok.

Gość do wyzwolony
za dobrze masz i w d...Ci się przewróciło

Gość wyzwolony
A "wyzwolony" to wyzwolony od kobiety babo-chlopa. Dlugo zwlekalem zeby kopnac ja w dupsko, bylem cierpliwy, myslalem ze zrozumie ze moze byc kobieta...ale nie, najwazniejsza w zyciu jest kasa, kasa, kasa, saczylo sie z jej durnej glowy. Takie babo-chlopy sa niereformowalne :-p

AAA i tu ciebie boli zostawila cie:)

Gość delfin um...
znaczy co? Zarabiala na siebie i tez niedobrze? :o

Gość wyzwolony
kobieta tez czlowiek czytac nie umiesz? To ja z nia skonczylem! Jak patrze na Kazie Szczuke to mi sie nie dobrze robi ;-) a ona taka bedzie za 10-15 lat. Jak pomysle, ze taka kobieta mialaby byc moja zona, matka naszych dzieci to mi sie na pawia zbiera ;-)

Gość delfin um...
no i po co się tlumaczysz wyzwolony? Wszyscy i tak wiemy, ze zyc bez niej nie możesz;)

Ten syndrom nienawisci wziol sie u ciebie z tego nieudanego zwiazku.Pewnie wiecej zarabiala? Czlowieku ty ja pewnie jeszcze kochasz;)

Kiedys bylam we zwiazku z policjantem,rozstalismy sie,ja odeszlam:) i przez pewien okres zycia tez twierdzilam ze nienawidze policjantow.Mam to za soba:)