Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mażoretka

To bardzo ważne dla mnie prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość Mażoretka

Możecie mi powiedzieć jak bardzo zmieniliście siebie/swoje życie na przestrzeni roku? Czy człowiek w takim okresie czasu moze stać się kimś innym?Proszę gorąco o odpowiedź:)

Gość wystarczy
że się schlejesz, siądziesz za kierownicą, zabijesz kogoś i pójdziesz do więzienia. wystarczy pewnie miesiąc na całkowitą zmianę...

Gość wystarczy
albo jedź do anglii zacznij dobrze zarabiać i kurwić się co sobotę z murzynami...

Gość Mażoretka
nie zrozumieliście mnie... chodzi mi o zmiane osobowości...

nieraz w zyciu moga sie przydazyc takie rzeczy ktore moga wywolac taki wstrzas,ze to wplywa na cale zycie no i poniekad na psyche...co moze wplynac na osobowosc...te okolicznosci moga miec odzwierciedlenie w osobowosci...chociaz moga byc chwilowe...watpie zeby mozna bylo sie tak diametralnie zmienic...z biegiem czasu kazdy sie troche zmienia....doroslejemy....ech!

w ciagu roku rzucilam jednego facet, zeszlam sie z innym na ktorego czekalam 3lata, rozpoczelam pisanie pracy licencjackiej, zaplanowalam kilka waznych rzeczy na przyszlosc... ale sama raczej nie duzo nie zmienilam... np. po liceum byly lata kompletnych przeobrazen... ale teraz... jestem juz chyba \"uksztaltowana\" jednostka

Gość gajh
Ja się zmieniłam,właśnie w przeciągu roku.Jest to możliwe!!

W ciągu roku? Jak najbardziej można się zmienić. Ja też zmieniłam się w ciągu tego roku. Na gorsze, ale się zmieniłam.

Gość misiabela
ja wyjechałam do Anglii w czasie studiów dorobić sobie, i się zmianilam na lepsze. Wydoroślałam, stałam sie bardziej odpowiedzialna- może to frazesy, ale w moim przypadku naprawdę tak było i wiele osób to zauważyło. Kiedyś nie potrafilam powiedzieć rodzicom że ich kocham, tam się tego nauczyłam. No i wiele osób zauważyło zmianę w wyglądzie, zaczełam sie inaczej czesać, ubierać ,używać kosmetyków kolorowych.

malolepsza: zgadzam się, człowiek może się zmienic diametralnie i nagle wyłącznie i jedynie w wyniku bardzo wstrząsających rzeczy (śmierć, bardzo powazna choroba, wypadek). Ziamny długofalowe \"na lepsze\" - zależą od naszej WOLI na ile chcemy coś zmienić i zmieniamy w ciągu życia. Jednak jakaś wazna częśc osobowości zawsze moim zdaniem pozostaje. Ja pewne rzeczy zmieniłam i nadal jeszcze mam wiele, które chcę zmienić. Jednak nawet CHCENIE nie ułatiwa tego procesu, jest b. trudno zmienić coś na lepsze w sobie. Przeszkadzają stare przyzwyczajenia, stare sposoby myślenia, nieświadome powielanie wzorów z przeszłości, lenistwo czasem i \"chodzenie na skróty\"