Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szept wiatru

czy i jak można zdobyć oryg. szkic Prof. Wiktora Zina?

Polecane posty

Witam, prosze o radę/pomoc/wskazówki. Dowiedziałam się dziś, że bliska mi Osoba, w średnim wieku, byłaby bardzo bardzo szczęśliwa mając oryginalny szkic Prof. Wiktora Zina (np. taki jak te z programu telewizyjnego z jego udziałem). Pomyślałam, że to byłby wspaniały prezent pod choinkę dla tej Osoby. Ale nie wiem, czy i jak można taki szkic (nawet bardzo skromny, \"kilka kresek\") zdobyć. Ja nie mieszkam w Krakowie, ale jeśli trzeba, chęnie odwiedzę to piękne miasto... Nie mam pojęcia, do kogo się zwrócić o pomoc? Może ktoś z Was zna samego Profesora albo ludzi z jego otoczenia i mógłby pomóc? Nie chciałabym załatwiać tej sprawy przez internet i pocztę. Ideałem byłoby, gdybym mogła np. przyjechać do Krakowa i spotkać się z samym Profesorem (ale to chyba zbyt wiele) albo kimś, kto pomógłby mi pośrednio skontaktować sie z W. Zinem... Czy ktoś może coś podpowiedzieć, doradzić?

Być może ktoś z PIWNICY POD BARANAMI kontakt ma z profesorem , zakładam że znają się ze sobą w świecie artystycznym , być może Grzegorz Turnau ma swoją stronę www. napisz do ludzi z Krakowa , powinni pomóc. Pozdrawiam :)