Ninaa30 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Czy sa jakes badania na ojcostwo zanim sie dziecko urodzi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fryttop Napisano Grudzień 3, 2006 a z iloma się puszczałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninaa30 0 Napisano Grudzień 3, 2006 To nie o mnie chodzi , jestem wierna swojemu mezowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ambipo Napisano Grudzień 3, 2006 tiaaaaa... na pewno inaczej nie żadałby od ciebie takiego dowodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszczolka z listopada Napisano Grudzień 3, 2006 niestety ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninaa30 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Ludzie nie jestem w ciazy!!!! moj znajomy ma problem bo przespal sie z dziewczyna jak pozniej sie okazalo ma chlopka z ktorym tez sypiala i jest teraz w ciazy , , facet chce sie dowiedziec czy sa jakies badania ktore stwierdzaja ojcostwo przed narodzinami dziecka i nie osadzajcie mnie tutaj , poprostu chce zdobyc dla niego takie informacje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszczolka z listopada Napisano Grudzień 3, 2006 jaz pisalam ze niema najpewniejsze jest genaetyczne ale to po porodzie narazie musi wytrzymac i si pzemeczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach