Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany i kaput

przegrałem zakład z kumplami i teraz zastanawiam się co zrobić?

Polecane posty

Gość przegrany i kaput

Mam dwie wersje do wyboru , linę i grubą gałąź na sośnie przy zboczu , gdzie kilka osób już odcięto nad ranem lub jutro po południu muszę w kobiecym ubraniu , czyli czarnej sukience i w kozaczkach przez godzinę chodzić po rynku i muszę gębę wyszminkować , kurwa sprawa honorowa jest i nie mogę spać

Gość ta druga opcja jest cool
:D idź w tym kobiecym przebraniu - czarna sukienka to nic takiego kozaki też. szkoda, że nie musisz iść w czymś bardziej teatralnym, np. kabaretkach, krótkiej spódniczce, szpilkach, damskiej peruce, przezroczystej bluzeczce i staniku damskim. gębę wyszminkuj od tego się nie umiera! też mi coś, phi! :)

Gość przegrany i kaput
zrobią mnie fotki i wrzucą do neta z podpisem że ciota łazi w sukience po rynku wyszminkowany ............ nie dam rady , wstyd

Gość bravolinea
wierz mi moze ci sie to nawet spodobac he he he

to może być fajne, będziesz popularny :)

Gość bravolinea
olej ich wiec i nie chodz po rynku . Co za glupota z tym honorem... Zeby twoja mama o tym wiedziala to dopiero by ci dala

Gość a dlaczego na erotycznym
?? przenieś na ogólny.

Gość przegrany i kaput
nie dam rady , przegrałem

gdzie ten rynek, też popatrzę, a może nawet uwiecznię? ;)

Gość gtldfjglfkdjgdkl
niech Cie jakas kolezanka zrobi na bustwo tak ze Cie chlopaki nie poznaja i nie bedzie podstaw do pokazywanie ze ciota chodzi po miescie

Gość przegrany i kaput
Pod wieczór Aldek przyniósł pudełko tekturowe , skąś wyrwali kobiece fatałaszki i tu jest czarna sukienka oraz kozaczki oraz szminka i kazali abym się umalował na gębie i chcą mnie upodlić linę mam w gara żu

Gość Hopping Scotch
Ale extra Egon, zrob sie na BUSTWO !!!

to rob dobra mine do zlej gry - ciesz sie jak dziecko i niech cie jaka kolezanka rzeczywiscie zrobi na bostwo. i udawaj na calego, ze w zasadzie to nic cie bardziej nie cieszy jak lazenie po rynku w pelnym makijazu!!!! jak zobacza jak sie cieszysz i jak gleboko w tylcu masz ich komentarze to im sie szybko znudzi. pamietaj - glowa wysoko, brzuch wciagniety, piers do przodu i nigdy przenigdy ani jutro ani nigdy indziej - nie daj im pomyslec ze sie wstydziles - ubaw miales po pachy i tyle!

Gość przegrany i kaput
do netu wrzucą te foty i obciach potworny , boję się że będą się śmiać i za chwilę znowu w sukience będę musiał paradować i nazwą mnie ciotą , boję się paradowania w sukience

Gość przegrany i kaput
wolę wyjść nago i tylko w kurtce na sobie to za wariata mnie zwiną ale nie w sukience wyjdę nago tylko w kurtce i może mnie uznają

to sie przestan bac! mowie ci - ciesz sie jak maly kazio - tylko nie przegnij z glupotami. jak sie bedziesz garbil i czerwienil i tlumaczyl o jaaaaak mi gluuuupio to beda mieli z ciebie uzywanie do konca zycia. a tak - zostanie anegdota i zdjecia w necie, ale ze nie czules niby jaki to obciach - szybko zapomna. i zatrudnij jakas kobiete, zeby cie wymalowala - slowo - chlopom szcena opadnie. a ty im jeszcze noge pokaz w seksownej ponczosze. moga ci naskoczyc,o! nie daj sie!

Gość przegrany i kaput
Nie jestem ciotą , przegrałem zakład być może nie rozumiesz, że zakład jest o honor , kto się zakłada to musi , inaczej jest ciotą

Gość przegrany i kaput
nieeeeeeeeeeeeeeeeeee dzięki za spódnicę , mam dość i piszę do kumpli pożegnanie i że zobaczą mnie wisz ącego w tej kiecce i wyszminkowanego , nara

no, no! tylko mi tu bez takich tam! wieszac sie nie ma o co - ludzie maja powazniejsze problemy a zyja dalej i sie borykaj. powiem tak: popatrz jakich idiotow robia z siebie nasi politycy, wszystko na oczach milionow ludzi - i co? myslisz ze im glupio? ani przez chwile - i dlatego nawet jak ktos sie do nich dopieprza, to machna lapka i juz po sprawie - nikt nie pamieta! bedzie dobrze mlody! napisz jeszcze co to byl za zaklad! pozdro i ide spac :)

Gość NiedzwiedziaPrzysluga
kk, daj namair na kumpli bo chce zdjecia jak dyndasz

Gość jeśli będziesz
paradował po rynku z koleżanką,nikt nie uzna Cię za ciotę.Jeszcze lepiej,jakby udało Ci się ją namówić,żeby przebrała się za faceta.Ludzie pomyślą,że idziecie na bal przebierańców,albo,że o zakład chodzi.Wszyscy się z Was pośmieją,a nikomu nie przyjdzie do głowy,że jesteś ciotą. Ja bym się po prostu nieźle przy tym bawiła i tyle :D