Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolga

Leci mi krew z nosa, a jestem w ciązy

Polecane posty

Gość oolga

Już drugo raz w ciągu tygodnia leci mi krew z nosa, jaka moze być tego przyczyna?

To może być zupelnie normalne w ciązy - ja tez miałam takie \"przygody\", a brudne chusteczki do nosa to standard, zaczęło się mniej wiecej około 5-6 miesiaca i trwa to teraz. Ma to związek z rozpulchnieniem śluzówki. Podobnie reaguja pewnie twoje dziąsła na szczoteczkę do zębów. Niemniej jesli to jest częste i są to raczej krwotoki, niż małe krwawienia, to skonsultuj się z lekarzem, być moze masz jakieś braki w organiźmie i potrzebujesz wzmocnienia.

Gość oolga
jestem w drugim miesiącu, a krwi leci mi raczej niewiele, ale skoro jest to normalne, wystarczy jak powiem mojej ginekolog przy następnej wizycie???

Wydaje mi się, ze tak, skoro jest tego niewiele. Po prostu twój organizm teraz reaguje inaczej, powiedz gince i myślę, ze przepisze ci jakieś witaminki na wzmocnienie, no i pewnie żelazo.

Gość edi1
mi taż w ciąży leciała krew z nosa i strasznie krwawiły mi dziąsła mimo najlepszych past do zębów, to jest normalne - tak powiedział lekarz na wizycie - możesz tez udać sie do laryngologa, ale niewiem czy on ci pomoze, to ciąża powoduje w naszym organiźmie wielw zmian pozdrawiam

Gość oolga
dzieki :)