Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aannaa

Chłopak opowiadał o byłych ale jak ja opowiedziałam o swoich 2 byłych to zerwał

Polecane posty

szkoda ze te wszystkie tepe mlotki nie pomysla ze taka kobieta ktora ma jednego faceta mysli jak to by bylo z innym( i przedzej czy pozniej zdradzi)......i prawdopodobnie nigdy sie o tym nie dowiecie!!!

Gość wolę żeby mnie zdradziła
a to co najlepsze oddała mnie , a nie n odwrót. A te co dają moczyć każdemu niby wierna mają być, bbbbbbbbbbbbbbbbeuehehehe

Gość to raczej tak jest
że jak baba puszczała się z innymi przed ślubem to i po ślubie będzie jej łatwiej zdradzać

Gość kolega_przegral_zycie
a ile masz latek i jakie BMI?

Gość sami sie pusczacie
taka prawda ze faceci to NAJWIEKSZE KURWY WE WSZECHSWIECIE!!!

Gość faceeeet
no coz, nie jestes dziewica? Nie znajdziesz faceta, ktory chcialby z toba byc do konca zycia. Przegralas zycie.

Gość sami sie pusczacie
poszukaj sobie etymologi slowa kurwa to bedziesz wiedziec czego dotyczy jelopie bez szkoly!!!

Gość napewno jakiś frajer
się znajdzie ale napewno nie tak wykształcony i przystojny jak ten

Gość sami sie pusczacie
sama jestem kurwą, więc dobrze wiem, co to znaczy.

Gość lejcik
nie sluchaj tych pojebusow...ktorzy fiutta wsadza nawet w ciasto

Gość Wiedzma ple ple
Zupelnie nie rozumiem kobiet, ktore sie tak nie szanuja i wiaza z meskimi cichodajkami, co to sie wczesniej puszczaly z innymi dziewczynami. Co innego my, kobiety, my facetow z reguly traktujemy instrumentalnie, pocwiczymy sobie na nich, a potem ich rzucamy i szukamy, porzadnych prawiczkow. A tamci niech placza, ze ich wykorzystalysmy, jak tacy latwi byli, to teraz niech rozpaczaja :D

Gość przeczytaj sobie
ja jestem dziewicą, a chciałabym być kur*** wygrałam życie :) !

Gość przeczytaj sobie
oj :( to popłacz sobie 🌻 dobrze Ci zrobi; szukaj podobnego sobie ... :) tego kwiatu to pół światu, lepiej, jak juz teraz pójdzie w cholerę, aniżeli miałoby się to stać później, jakbyś się już na dobre zaangażowała .

Gość --------DO AUTORKI-------
Jezeli spotykasz sie z facetem od trzech tygodni i mowisz mu, ze mialas 2 fagasow przed nim, to albo chcesz pokazac, zes kurwa, albo ze jestes pojebana, albo ze jestes z tego dumna. Tak czy siak, zaden normalny facet nie bedzie sie zadawal z taka laską. Takie rzeczy to sobie mozna mowic, jak juz naprawde jestescie razem. Ale z tego co czytam, jestes pustą idiotką, bo ciągle powtarzasz, ze jest przystojny, czyli lecisz tylko na wygląd. I nie chcesz z nim zerwac, bo jest przystojny. Idz wiec jebnij sie w glowe.

Gość Wiedzma ple ple
Nie, musi byc glupia i brzydka. Tylko z takimi wiaza sie na stale. Mniej wtedy maja kompleksow.

Gość PRZEGRAłYśCIE_żYCIE

A ja powiem wam tak Mielismy przed soba nie jeden zwiazek, Ja mam 24lata on 28lat,ja koncze studia on skonczyl prawo. Dla nas nie liczy sie co bylo liczy sie co jes teraz:) kochamy sie :D

Gość morelndia
chlopak prawdopodobnie byl beznadziejny w lozku..i bal sie porownania ..nie ma czym sie martwic:)

Gość HHHH
Przykro mi to stwierdzic, ale jak nie jestes dziewica, to o slubie i normalnych i dlugich zwiazkach mozesz pomarzyc. Zostaja ci tylko krotkie seks-znajomosci. Nic poza tym. A tak w ogole to PRZEGRALAŚ ZYCIE :classic_cool:

Gość poprostu nie lubimy
po innych poprawiać

Gość HHHH
"zle sie podpisalam..ale taka prawda..faceci bardzo boja sie porownania..." gowno prawda, po prostu nie chcemy kobiet, ktore dawaly dupy innym facetom. Nie bede sie calowal z kobieta, ktora wczesniej obciągała kutasa jakiemuś facetowi .

Gość Wiedzma ple ple
A poza tym po co Ci facet, ktory po trzech tygodniach znajomosci przyznal sie, ze mial kogos przed Toba? Stac Cie na pewno na kogos wartosciowego, a nie takiego latwego gogusia.

Gość nawet gdybym był o niebo lepsz
od kolesia który pozbawił moją dziewczynę wianka to za nic bym się z nią nie ozenił