Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aannaa

Chłopak opowiadał o byłych ale jak ja opowiedziałam o swoich 2 byłych to zerwał

Polecane posty

Gość Ty wyżej
buuuuuhehehe, boją się porównać, buuuhehehehe. Dziewice to wyzwanie, więc trza dać z siebie więcej, niż w przypadku niedziewicy, co sie mokra robi na samo spojrzenie. A i fakt, poprawiać po kimś, nie mamy ochoty :classic_cool:

tlumaczcie to sobie jak chcecie....nie od dzis wiadomo ze kazdy facet boji sie jest gorszy w łozku od poprzedniego..i maja fiola na punkcie wielkosci swoich penisow..wydaje im sie ze taka niuswiadomiona dziewica...nie bedzie miala smialosci ich skrytykowac

Gość HHHH
morelandia - napisze ci jeszcze raz, nie bede sie wiazal z kobieta, ktora obciagala innemu. Bo czulbym sie jak pedal, ze to posrednio ja mu obciagam :o Wiec tu juz nawet nie chodzi o seks.

Gość nikt nie lubi być porównywany
gdybym swoje dziewczyny porównywał do prostytutek to były do niczego Wręcz totalna klęska. I co mam nie mieć dziewczyny bo kiepska w łóżku. Z czasem się nauczy.

Gość Wiedzma ple ple
No a poza tym jak wiadomo wszystkim kobietom, to tylko kobiety ewoluuja od Homo sapiens (czlowiek myslacy). Mezczyzni wywoadza sie od duzo prymitywniejszej formy Homo erectus (glupek z erekcja)

Gość Wiedzma ple ple
ja natomiast wywodze sie homo-idtiotus-obciagatus

Gość Ty wyżej
doprowadzić dziewice do orgazmu od pierwszych wspólnych zbliżen, sprawić by się wiła z rozkoszy. W przypadku niedziewicy, to pesta. Ale ja lubie wyzwania :classic_cool:

i jak zwykle myslicie tylko jednym...gdzie tu w ogole mysl o uczuciu i milosci skoro ..dla was znaczenie ma tylko ze \'\'ktos juz tam byl przede mna\'\'niestety....pewnie dyskutuje z 15 latkami wiec lepiej dam spokuj...dorosniecie to zrozumiecie ze sa wazniejsze rzeczy :/

Gość HHHH
".gdzie tu w ogole mysl o uczuciu i milosci " a gdzie u was byla mysl o uczuciu, jak dawalyscie dupy?

a skad mysl ze\" dawalam dupy\'\'...jestem caly czas z jednym i tym samym chlopakiem...i rownie dobrze moge powiedziec ze powinnam znalezc sobie wtedy innego bo on juz \'\'kiedys jakiej dziewczynie wkladal\'..

Gość HHHH
OK, nie mowie w tej chwili o Tobie, ale o kobietach podobych do zalozycielki topiku.

Gość przeczytaj sobie
ale z was poje *** szukajcie podobnych sobie i tyle; są faceci którzy chą mieć dziewicę, niech więc takiej szukają; są tacy którym to lata koło du **, niech więc szukają niedziewicy przecież to takie proste :D i wszyscy będą szczęśliwi :]

Gość przeczytaj sobie
1. zdrowy na umyśle; 2. dojrzały emocjonaleni; 3. zakochany; 4. znający nieco życie 5. etc etc; żeby nie było, to samo tyczy się dziewic :D

Gość jestem facetem

Gość Ty wyżej
przeczytaj sobie >> no powiedz czy Ty to opętana, czy nie? Bo się pogubiłem :O

Gość jestem facetem
Dla mnie jest bez roznicy czy dziewczyna jest dziewica czy miala przedemna kogos jak sie kogos kocha takie rzeczy nie maja znaczenia

Każdy facet jakby miał możliwośc wtboru wybrałby dziewicę na żonę,

Gość mam pytanie xxx
czy dziewica jak jest juz w zwiazku ma pojsc do lozka dopiero po slubie? Bo jesli jeszcze przed slubem to powinna dostac od lubego deklaracje na pismie ze sie z nia ozeni inaczej zlamie jej zycie.

tak wlasnie chyba ..dobry pomysl..chyba bede potrzebowala od swojego chlopaka jakiegos oswiadczenia....ze bedziemy juz zawsze razem moze.. moze powinnam isc z tym nawet do jakiegos sadu...jak myslicie dziewczyny?..bo inaczej przegralam zycie...

Odwieczny konflikt - jak dziewczyna miala już jakiś facetów to kurwa, jak facet wkladal komu i gdzie popadnie to maczo... Poza tym, gdyby w dzisiejszych czasach ludzie wiązaliby się na stale tylko z dziewicami i prawiczkami to ludzkość z pewnością baaardzo szybko by wyginęła... :p