Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frania Maj

szaleję na punkcie rozbudowanych wypowiedzi podszywaczy

Polecane posty

Gość notoryczna narzeczona
Najbardziej mi żal skasowanego topiku hygenistów :D może to zabrzmi banalnie ale kocham pana Zdzisława i jego orientalne rysy i dla niego mogę nawet myć te zrogowaciałe stopy ale w dalszym ciągu nie mogę się przekonać do wzięcia w usta jego krzywego dużego palca u lewej nogi. W samym palcu nie widzę nic niestosownego ale brzydzi mnie z lekka ten pożółkły wykrzywiony i sczerniały od wewnętrznej strony paznokieć...... Heh, tęsknię za Tobą ... :-0

Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy. Ten o Batmanie ? ;-)

Gość Frania Maj......nie zalogowana
Chcialabym w końcu kupic sobie czarne majtki, zwlaszcza koronkowe. Mam troche nasrane w glowie i lubie przebierac sie za batmana lub zorro. Majtki zakladam na glowe, a jako peleryny, uzywam pantalonow mojej sasiadki, ktora podarowala mi je z radoscia, poniewaz teraz ma lekka nadwage i przytyla z 200 do 250 kg i juz sie na nia nie mieszcza. Czasem,zakladam bezowe majtki na glowe i udaje żbika. Pedzelki na uszach, typowe dla tego zwierzecia, zrobilam z wasow i siersci z ogona, kota mojej drugiej sasiadki, pani Jozefiny. :)

ach, topik hygenistów był kultowy! :-) była niezła zabawa :-) uk subs (vel hygenista3)

Heh, strasznie żałuję, że nie skopiowałam. Ale są wycinki na topie gorrącej o kolekcji zacnych podszywaczy. To był top 2 moich ulubionych podszywaczy :) 🌼

pomalowana na bezowo wisze na wierzbie udajac malego kangura uposledzonego psychfizycznie, czym chce zwrocic zainteresowanie mediow na problem obnizajacego sie wieku inicjacji seksualnej.

SUBS Tobie to już nawet mega podszyw nie pomoże :P

Gość Jeszcze jeszcze

Kurde :D, szybko się uczą skubańce :D

Gość Jeszcze jeszcze
łapczywie zlizuje nasienie podszywaczy licząc na to ze to ich szare komórki:classic_cool:

Gość yhyh..
poszczałam się w majty :D

Gość yhyh..
W konwulsjach wesołości wepchnęłam sobie w odbyt po kolei wszystkie kamienie domino z szuflady mojego małoletniego brata, szczególny dreszcz rozkoszy odczuwając przy umieszczaniu tamże kamienia o wartości zero/zero zwanego potocznie "mydłem". Zanim popadłam w omdlały niebyt zdążyłam nacisnąć na telefonie klawisz "redial" dzięki czemu uzyskałam połączenie ze znaną toruńską rozgłośnią radiową.

Gość yhyh..
:O o rany... :P:P

Gość oberżynka
tez ich kocham :)

Sztywniejąc z rozkoszy jak stara kura, tarzam się ekstatycznie w suszonym majeranku i strzelajac palcami od nóg w rytm hymnu jugosłowiańskiego wsłuchuję się w refren piosenki Mieczysława Fogga "To ostatnia niedziela" przeprowadzając przy tym analizę wskazań sejsmografów z Singapuru z ostatniego tygodnia.

Gość potargane kwiaty we włosach
Jak to ostatnie to nie byłeś Ty SUBS, to chyba ktoś Cię własnie zdetronizował :D

Gość o żesz psia mać
:D:D:D

Gość rozamunda dziupla
Często myślę o tej sprawie. Dlaczego np: ja, osoba na poziomie - która przeczytała wszystkie dzieła Cortazara oraz "Pieska przydrożnego" Miłosza, osoba która wie co to jest "idiosynkrazja" i "koagulacja", wreszcie osoba która zna nazwy stolic wszystkich państw europejskich... otóż dlaczego wieczorami zakładam na twarz wyliniałą skórę kapibary i udaję się na stację kolejową Rzeszów Staroniwa, by tam ssać lubieżnie w ustach spocone majtki pracowników torowych PKP? Zezwierzęcenie czy po prostu deliryczna i hipnotyczna przenośnia, ha? Jak myślicie?

Gość ssie namietnie prezerwatywy

Gość Lusesita de MiIagros DoIores.
Już wiem! To taka bardzo cienka rurka, którą można wykonywać mikroabrazję moszny weteranów wojny w Iraku :classic_cool:

Gość Lusesita de MiIagros DoIores.
Myslalam ze to tylko ja tak mam ze lubie wysysac z pod napletka czarny od sadzy ser pana wladzia ze szkolnej palarni, a najbardziej lubie jak mam w odbycie kilka wegli a pan wladziu szczytuje w moich ustach i strzela swoja zielona sperma o zapachu starych skarpet...