Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frania Maj

szaleję na punkcie rozbudowanych wypowiedzi podszywaczy

Polecane posty

Gość są niedoceniani
tak sądzę

Ja zostałem doceniony i to kilkanaście razy i to w całkiem miły sposób. Ale inna sprawa, że nie robię przecież tego dla poklasku...

też czasami się podszyję ale słabo mi wychodzi :O czy można zasięgnąć nauk w tej kwestii?

Gość *Jenny*
może ktoś poda jakiś powalający podszyw. ja jakos nie mogę teraz znaleźć żadnego na kafe

Gość właśnie wklejmy coś

Gość *Jenny*
Kto wklei podszyw tego wybryndzluję prawą ręką wymazaną w dżemie śliwkowym firmy Łowicz !

Gość *Jenny*
Bladym świtem zakładam na swoją, pomarszczoną od nasienia tchórzofretek twarz, pończochę mojej ciotki i udaję się do pobliskiego śmietnika, gdzie krzyczę do wynoszących śmieci "stój, bo szczelam", grożąc przedmiotem przypominającym broń i każę im wpychać sobie do odbytu zapleśniałe ogórki i inne odpadki organiczne.

Gość kurka wodna i motyla noga
to jaest tak zajebiste ze sie wzruszyłam :D i mówie powaznie ;) sa zajebisci ;)

Gość *Jenny*
Jeśli ułatwi Wam to udzielanie mi rad to podpowiem, że w każde mgliste listopadowe popołudnie zakładam strój płetwonurka i udaję się do najbliższego marketu Lidl, gdzie wylizuję odbyty zmęczonym kasjerkom w kasach od 2 do 7.

Gość *Jenny*
W chwilach słabości wznoszę modły do starej ścierki kuchennej, którą następnie szoruję odbyt i znaleziska układam w porządku alfabetycznym przy miseczce Pimpusia. Jeśli to nie pomaga, nacieram głowę padłą wiewiórką,którą to przechowuję w lewej kieszeni zimowego płaszcza, recytując Wielką Improwizację. Batman zszedł kochanie. Batman zszedł.

\"Przyznał się że jest gejem i każdego poranka wspólnie ze swoimi kolegami z Młodzieży Wszechpolskiej udaje się na Kopiec Kościuszki w Krakowie i tam ku ogólnej radości turystów oddają się wspólnemu drażnieniu odbytów przy pomocy zamrożonych dżdżownic \"

Codziennie rano jadąc autobusem ztm\'u do pracy, rozglądam sie podejrzliwie dookoła na współpasażerów. Po czym wyjmuję z bocznej kieszenie spodni bilet miesięczny i próbuję go wcisnąć w szczelinę kasownika. Rozglądam sie przy tym z promiennym uśmiechem, puszczając oczka do co ładniejszych pań w autobusie, mając nadzieje że moja ułańska fantazja zostanie doceniona. :P

Gość notoryczna narzeczona
Mój ulubiony to ten o gepardzie, lamparcie czy innym diabelstwie, niestety, nie autorstwa SUBSA 😭 Zaraz poszukam

Gość notoryczna narzeczona
mam :D Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji

Gość Frania Maj......nie zalogowana
jakieśkłopoty z serwerem :o przyłapałam mojego chłopaka, jak zdradzał mnie z sekstelefonem. Umieścił słuchawkę w odbycie i wykręcił numer 0-700.., nacierając przy tym mosznę granulowanym czosnkiem i sztachając się oparami rosołu, gotowanego na kurzej łapie. Postanowiłam się zemścic i przebrana w jego prochowiec, antygwałty i pas z dildo udałam się do sąsiada, prosząc o pomoc naprawianiu kranu. Gdy naprawiał zapięłam go od tylca, rozmazująć obficie na plecach budyń waniliowy i rżąc niczym klacz wyścigowa, która wybiegła z trasy wyścigu. :classic_cool: