karnityna 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ja chyba w ogóle nie znoszę piosenek o świetach :O Jak mi puszczają Last Cristmas to białej gorączki mogę dostać i pytam po co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 O KUR*AAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ja nawet nie mam czasu zjeść, ale chyba przerwę dłuższą sobie zrobić, bo już mi się nawet pracować nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Pijawka :O dzięx :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Oddech stał się miarowy, tętno sie ustabilizowało, zawału nie będzie, ufffff Pijawka to nie było śmieszne, nie mogę bezkarnie się tu wydzierać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 zrobiłam zdjęcie mojego miejsca pracy(biurko), ale nie mogę znaleźć kabelka USB, więc nici z tego. A znajduje się tu szklanka wypełniona ogryzkami po gruszkach i jabłku, paczka mielonego cynamonu :-p paczka po biszkoptach i sterta kartek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atma666 Napisano Grudzień 4, 2006 ehh jeszcze tylko 3 godzinki i do domu, niezły zapierdziel miałam od rana:(. A poza tym napierdziela mnie brzuszek pierwszy dzień okresu, ja chce do domku:) Słońce świeci ale mroźno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Grudzień 4, 2006 atma niestrasz nawet:( póltorej zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 4, 2006 to u mnie czysciej jest :) mam tylko filiżankę po kawie :) z piatku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 U mnie są resztki pizzy, ciasta, niedojedzone ciasto, sterta chusteczek higienicznych, niedopita kawa, pełno pieczątek, dzienniki, segregatory i indeksy. brak mi słów - jak dobrze że nikt tego nie widzi:D ...chyba powinnam to posprzatać, hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Ja swój bałagan też powinnam. Szczególnie wstyd jak naczelna przychodzi żeby mi coś dać albo o coś poprosić a tu taki syf. Jednak z drugiej strony tak chyba lepiej mi się pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Taaa wszystko pod ręką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atma666 Napisano Grudzień 4, 2006 U mnie niestety jeszcze 2.43 ET GO HOME Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atma666 Napisano Grudzień 4, 2006 jestem na dodoatek głodna i zła. Klienci upierdliwi ale bez nich nie miałabym pracy więc susze zęby jak bym ich kochała. Potzrebuję urlopu, mam 17 dni zaległego i zero szans na wykorzystanie go! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 4, 2006 skusiłam się na kawę, bo zaraz usnę :) rzeczywiście mroźno to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 4, 2006 chyba się dzis urwę wczesniej obiadek jakis dobry wykombinuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 A teraz zagadka: Jak zabić człowieka pająka? Odpowiedz jest jasna: człowiekmiem kapciem! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helga_ 0 Napisano Grudzień 4, 2006 tfu -----> człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach