Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skasik

Kremy ...Piekno na chwile?

Polecane posty

Gość skasik

Mam 14 lat i moja skora wymaga stosowania roznego rodzaju kremow choc nie jest ona znow najgorsza...?Boje sie jednak ze moja cera bedzie piekna na chwile a w pozniejszym wieku ta chemia mi wyjdzie

Gość karolinaa
Czy tak ,czy siak i tak sie zestarzejesz. Chemia jest wszedzie, w jedzeniu jest jej masa a nie tylko w kremach. Nie martw sie na zapas, ciesz sie mlodoscia.

zgadza się, bardziej powinniśmy się obawiać chemii w jedzeniu niż w kosmetykach.

Gość skasik
Ale boje sie ze chemia wyjdzie tak ze bede miec stara skore

w twoim wieku wcale nie musisz używać różnych kremów no ewent. jakiegoś nawilżajacego dla nastolatek Chyba że masz problemy z cerą i sa to kremy lecznicze dobrane prze lekarza ani moja mama ani ja nigdy specjalnie nie używałyśmy żadnych kremów poza nawilżajacym i specjalnie nigdy sie nie malowałyśmy a obie mamy łądne cery a po mamy to nawet nie widać że ma te swoje 46 lat

na starzenie sk óry wpływ mają geny, opalanie - to 2 główne czynniki. poza tym - palenie papierosów, dieta, sposób pielęgnacji... ale chodzi raczej o złą pielęgnację, źle dobrane kosmetyki, nie zmywanie makijażu na noc itp., a nie o sam fakt używania kremów.