Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważna sprawa

Egzorcysta--Pilne!!

Polecane posty

Gość poważna sprawa

Mam problem i potrzebna mi fachowa pomoc. Byłam u siebie w parafii i proboszcza, ale ten załamuje ręce i albo nie chcę albo nie umie pomóc. Czy może mi ktoś podać jakieś namiary na egzorcystę albo miejsce, do, którego mogę zgłosić się o pomoc!!! Sprawa jest nader ważna i nie cierpiąca zwłoki, że odpowiedź mile widziana szybka.

Gość a co sie stalo

Gość no cóż...
Wąwolnica - ksiądz. Ta miejscowość jest parę km od Nałęczowa.

Gość 323232323222333232
Spruboj w innej parafi. Z jakiego jestes miasta?

z tego co wiem to w każdej wiekszej diecezji jest jakiś egzorcysta... proboszcz Twojej parafii powinien dać Ci na niego namiary (albo na jakiegoś z innej diecezji, jeśli Twoja nie ma \'swojego\')

Gość moherowy
Warszawa 22 828 54 83 umowisz sie na wizyte z psychologiem, jesli wykluczy urojenia itp. umowi cie na spotkanie z egzorcysta. W srode w Warszawie przy ulicy Rakowieckiej w kosciele sw.Andrzeja Boboli o godz.19.00 odbedzie sie msza polaczona z modlitwa o uzdrowienie. Mozesz sie wybrac :-)

Gość poważna sprawa
Chodzi mi o opętanie. Nie jestem pewna, ale wolę upewnić się rozmawiając z osobą kompetentną. Boję się i dlatego taki namiar przydałby mi się bardzo. Szukam w internecie, ale nie mogę znaleźć żadnych telefonów czy choćby emeili do takiego księdza-egzorcysty

Gość poważna sprawa
moherowy strasznie Ci dziękuję!!! Wybiorę się, ale nie wiem czy to czekanie jest dobre.

Gość no cóż...
Ten ksiądz jest na emeryturze zadzwoń na plebanię.

Gość a co sie stalo
dlaczego myslisz ze jestes opetana?

Gość poważna sprawa
Ja jestem z Warszawy. Proboszcz u którego byłam nie jest skory do pomocy. A może chcę jakiś dowodów poprzez zaświadczenia z wizyty u psychologa czy psychiatry nie wiem. Nic mi nie podawał.

Gość no cóż...
Wiem, że jest skuteczny i ma uprawnienia do wykonywania egzorcyzmów.

Gość poważna sprawa
Sprawa nie tyczy się mnie tylko siostry :( Już sama nie wiem czy to opętanie czy zaburzenia, ale poważnie to wygląda. Ona nigdy się tak nie zachowywała. To zaczęło się od wycieczki do Częstochowy. Pojechali z klasą w intencji zdania matur. I od tego czasu właśnie jej zachowanie nas niepokoi.

Gość a co sie stalo
a jakie sa objawy?

Gość poważna sprawa
rozmowa z księdzem chyba bardziej by mnie uspokoiła niż z psychologiem, ale jak trzeba najpierw skorzystać z tego drugie to zrobię to.

Gość no cóż...
Poważna sprawa-> dzwoń do Wąwolnicy i porozmawiaj.

Gość poważna sprawa
Na początku myślałam, że to kwestia stresu. Jest w klasie maturalnej i zależy jej bardzo na zdaniu. Ale teraz sama nie wiem. Jej nastroje dziennie zmieniają się, co najmniej kilka razy. Raz śmieję się sama do siebie. Raz plączę z nie wiadomo, jakiego powodu. Strasznie bluźni. Tego to w ogóle nie mogę zrozumieć. Nigdy wcześniej tak sięnie zachowywała. Ona jest pogodna i raczej spokojna i przede wszystkim bardzo religijna. Tzn. jej poglądy i duchowość jest rozbudowana. A teraz? Jakoś tak zatraciła się we wszystkim. Może to ja panikuję, ale wolę upewnić się.

Gość poważna sprawa
A te jej zmienne nastroje są nagłe. Np. rozmawia ze mną a po chwili zaczyna śmiać się z nie wiadomo, jakiego powodu. Może to brzmi mało prawdopodobnie, ale naprawdę zaczynam z każdym dniem się niepokoić coraz bardziej.

Gość no cóż...
to co się z twoją siostrą dzieje na ten temat wypowie się specjalista. Psychiatra czy egzorcysta. Działaj i powodzenia.

Gość poważna sprawa
Dziękuje za namiary!!!

Gość __________.....
Jesli chodzi o opetanie to czytalam ze zwykle to dotyczy dobrych ludzi, glebokiej wiary.

Gość poważna sprawa
Nie wiem. Po rozmowie z księdzem dowiem się w co mam wierzyć i co jej jest.

Gość __________.....
Jedna ze znanych przypadków bylo opetanie Anneliese Michel. Poszukaj sobie w google

Gość poważna sprawa
zgłoszę się do tego ks. Jana Szymborskiego. I wezmę siostrę na Mszę w środęgorzej jak nie będzie chciała iść.

Gość Zobaczcie co
up up

Gość poważna sprawa
🖐️ Dziękuje za pomoc wszystkim. Ksiądz przyjdzie do nas z wizytą w piątek rano. Chcę porozmawiać z siostrą i poobserwować jej zachowanie. Wtedy stwierdzi czy czekać czy odprawi egzorcyzmy :( Miałam iść dzisiaj na Mszę o uzdrowienie, ale już nie dałam rady. Coś Warszawa wyjątkowo nie przejezdna dzisiaj.