Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klawiara

Czy po pijanemu mówi się prawdę czy bzdury?

Polecane posty

Chodzi o sprawy uczuciowe,czy jeżeli facet po pijenemy się otwiera to mówi prawdę czy plecie bzudry po mu po alkoholu emocje wzrosły?Jak myślicie?

Gość jagoo
mysle ze prawde...hamulce puszczaja i wtedy w zasadzie wszystko mozna sie dowiedziec

Gość wlasnie
ja tez jestem ciekawa czy faceci po pijaku mowia prawde?????????

to zalezy od faceta. Jeden opowiadal kobiecie, ze ja kocha, a tak naprawde ledwo ja znosil, tylko pod wplywem alkoholu cos mu sie w glowie przestawilo. Drugi mowil, ze nienawidzi, mowil prawde. Trzeci oswiadczyl sie dziewczynie, ktorej na drugi dzien nie byl w stanie poznac. Tylko po trzezwemu radze przeprowadzac powazne rozmowy z facetami. Alkohol roznie dziala na ludzi. Jednych pobudza, drugich usypia. Jeden mowi prawde, drugi glupoty.

Gość to zależy
od osoby, bajerant jak się upije może jeszcze bardziej bajerować, ktoś bardzo skryty staje się otwarty, szczery.

Ja się dzisiaj nad tym cały dzień zastanawiam czy może był to nagły wzrost uczuć jak to po alkoholu bywa czy prada to co mi powiedział a gadał dużo.

Gość zdaniem faceta.
to fakt............przestaję się kontrolować po wypiciu kilku browarów , natomiast widzę, że kobiety po alkoholu robią bardzo dziwne rzeczy i bardzo się otwierają wylewnie :)

on jest bardzo skryty i z dystansem na codzień,nie bajeruje i jak coś mówi to tak jest.Może jednak mogę mu wierzyć.

tego to i my nie wiemy. Moze tylko pod wplywem alkoholu mu sie tak wydawalo, tak jak to po alkoholu najlatwiej buduje sie domy, tworzy nowe projekty i naprawia swiat... MOze sie otworzyl i powiedzial prawde, bo nagle przybylo mu odwagi? Czytalam iedys, ze u faceta picie alkoholu rozroznia sie na kilka stopni. 1. Gadaliwosc 2. Kochanie 3. Nienawisc 4. Zal 5. nieprzytomny

Gość zdaniem faceta.
właściwie to dlaczego kupując płyn procentowy nie jest podane na etykiecie do czego ten płyn służy ? ludzie nie wiedzą i łykają :)

ja tam po pijanemu czasem mówię bzdury,chociaż zawsze coś tam prawdy w tym jest tylko,że moje uczucia naprzykład śa większe niż w rzeczewistości. Jemu mogę chyba wierzyć,bo dużo się potwierdza,naprzykład powiedział mi dlaczego dzwoni po kilka razy dziennie,bo mu bardzo zależy,więc nie myślę żeby kłamał,przynajmiej z tym. A co do reszty to nie wiem. Mam nadzieję że jak z jednym nie kłamał to z innymi rzeczami też nie.

ja jak się upiję to zawsze znajdę sobie powód żeby się popłakać i płaczę sobie..:]

Bzdure jak przesadze z alkohalem:( Ja najpierw mam atak \" glupawki\":) Pozniej sie awanturuje:) Ana koncu sie poplacze:( na nastepny dzien wstyd jak nic:(

Ja nie płaczę ale teleon i sms to normalka no jezyk mi się rozwiązuje i emówię to co naprawdę myślęć a nie koniecznie miałąbym odwagę powiedziać to po trzeźwemu. Więc mam nadzieję że on powiedział prawdę.

Gość po akoholu
Powiatowy;) jestes po alkoholu?

Gość po akoholu
a co z j.a. :P;)chodzisz jeszcze na zajecia?

Gość *ktosia*
Zaba monika;) a rano luzik totalny kacyk:D

Gość do groosia
tez w sobote facet sie upil i to co mowil mam nadzieje ze bylo prawda:Dbo tez milo mowil;)w sumie to potwierdzal mocniejszymi argumentami tylko to co mowi za trzezwego:D

Gość *ktosia*
niestety zawiesilam moje zajecia na czs nieokreslony. gratuluje wytrwalosci , na jakim poziomie Jestes teraz?;)