Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P r i n c e s s a 25

Sposoring raz jeszcze...

Polecane posty

Moim zdaniem, to trochę za wcześnie, żeby stwierdzać, czy zwiążesz się, czy nie ;) A jeszcze się zapytam... nie boisz się tego podwójnego życia? A np. tego, że sponsor kiedyś zostanie Twoim szefem? A w ogóle czemu studentka, a więc osoba z szerokimi horyzontami decyduje się na taki krok? Przecież jest milion innych możliwości.

Srutututu, każda tak mówi, ale szybko się przyzwyczaja do łątwej kasy ;)

Gość Facet z MEGA wyobraznia ..
Jestem ... Okej ujme to w ten sposob .. Rozumiem ze jestes inteligentna ... Znajdziesz sponsora ktory bedzie atrakcyjny , zabawny , bedzie chcial sprawiac Ci przyjemnosc nie tylko poprzez dawanie prezentow czy tez pieniedzy , bedzie czuly i inteligentny , bedzie Ci poprostu z nim bardzo dobrze . Czy w takiej sytuacji po bardzo przyjemnym spotkaniu ( nie mowie tylko o sexie) dla Ciebie byla bys w stanie wziasc od niego pieniadze ?

gg : 3874612 odezwij sie ...

Moim zdaniem sytuacja jest bez wyjscia ... albo zaczniesz spac za pieniadze z ludzmi ktorym nie bedzie zalezalo na twojej przyjemnosci oraz twojej osobie ... albo znajdzie sie czyjs maz ktorego nie zadowala juz swoja zona .. Nie wiem ktora opcja jest dla Ciebie lepsza wydaje mi sie ze ta 1 bo w przypadku tej drugien Ty albo on mozecie sie za bardzo do siebie przywiazac...

Jak narazie uciekam bede wieczorem ... Napisz do mnie jesli masz ochote porozmawiac z kims kto lubi sluchac i stara sie udzielac rozsadnych rad.

Księżniczko, o czym tu pisać. Ty podejmij decyzje. Ja już Ci napisałem, kolega Facet też. Zrób bilans zysków i strat. Zyskasz chwilowy przypływ gotówki - stracić możesz wszystko. Łącznie z reputacją. Warto?? Nie rozumiem dlaczego nie możesz znaleźć sobie normalnego, ciepłego faceta, który zamiast Cię opłacać będzie o Ciebie dbał.

Gość Młody 2006
Ty jesteś kurwa i tyle. Kiedys staly pod latarnia, albo przy drodze... Dzisiaj szukaja przez neta. Sponsoring to inaczej kurwienie sie

Gość Michał z daleka
Sponsoring jest jedną z najszybciej rozwijających się form promocji. Jego istotą są skojarzenia, dzięki którym pozytywny obraz sponsorowanego przenosi się na sponsora. Znak sponsora towarzyszy imprezom lub działaniu sponsorowanych instytucji. W przypadku produktów, których reklama jest ograniczona przepisami prawnymi (np. wyroby tytoniowe, alkoholowe), sponsoring jest często jedyną możliwością promocji masowej. Ważnym argumentem przemawiającym za stosowaniem sponsoringu jest również zwiększające się zainteresowanie masową rozrywką oraz wzrost świadomości społecznej. W sponsoringu występują zawsze dwie strony: * sponsor – jest nim najczęściej firma lub osoba prywatna zainteresowana promowaniem siebie lub swoich produktów i ponosząca z tego tytułu określone koszty; * sponsorowany – jest nim osoba lub instytucja, która korzysta ze świadczenia. Z punktu widzenia przedmiotu najczęściej wyróżnia się następujące obszary sponsoringu: * sport - imprezy, drużyny lub indywidualni sportowcy; * kultura i sztuka – instytucje kulturalne: teatry, muzea, imprezy, wystawy, festiwale, twórcy i artyści; * ekologia – ochrona przyrody i środowiska naturalnego, utrzymanie ginących gatunków zwierząt w ZOO; * sfera społeczna – wspieranie placówek, np. domy dziecka, domy opieki społecznej, akcje charytatywne np. dożywianie dzieci; * ochrona zdrowia – szpitale, przychodnie, akcje związane z badaniami profilaktycznymi, edukacja w zakresie ochrony zdrowia; * oświata – wspieranie szkół, przedszkoli * nauka – badania naukowe, ekspedycje przyrodnicze i geograficzne, książki i inne publikacje, konferencje i sympozja. Sponsoring bywa dość często rozumiany jako forma dobroczynności (filantropii) i to zarówno przez sponsorów jak i sponsorowanych. Jednak dla sponsorów jest on dodatkową formą promocji. Możemy powiedzieć, że sponsoring jest to działanie marketingowe, promujące firmę, usługę lub produkt w związku z wizerunkiem czy prestiżem, które ma przynieść określone korzyści sponsorowi, nie koniecznie w krótkim przedziale czasowym.

Gość Michał z daleka
Sponsorin go semantyczne naduzycie... Kiedys dziewczyny się sprzedawały pod latarnia,albo pod lasem, na trasach wylotowych z miasta. Dzisiaj sprzedaja sie przez internet (coraz czesciej studentki - wiadomo wiecej osob studiuje,podnosi sie wskaźnik skolaryzacji, moda na studia itp)... Ale fakt faktem- KURWIENIE SIĘ TO JEST I TYLE A SPONSORING TO PO PROSTU EUFIMISTYCZNA, ŁAGODNA NAZWA

Gość Facet z MEGA wyobraznia .
Jesli chcesz to jestem dzis dostepny na gg. Wydaje mi sie ze rozmawiajac zdanie po zdaniu uda mi sie jakos rozsadnie odpowiedziec na twoje pytania.... Pozdrawiam .

ano szukam :P Czas na urozmaicenie i na odegranie się za wielokrotną zdradę.

Gość khhhhhuj
czeko czeko czeko lada kurwisz sie suko

Gość ha....
Powiem tylko, łatwy pieniądz szybko przyjdzie i szybko pójdzie, życie będzie jak w Madrycie... ale przez parę lat... potem pierwsze zmarszczki, sponsor zainteresuje się inna, a ty kobieto będziesz musiała wrócić do szarej rzeczywistości, od luksusu ciężko się odzwyczaić. Pomijając to, że dla mnie to niczym się nie różni od prostytucji poza tym, że partner rzadziej się zmienia. I jedno jest pewne, jeśli bym się dowiedział, że moja kobieta kiedyś była sponsorowana, to niestety "żegnaj Gienia świat się zmienia"