Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO

KTO MA RACJĘ

Polecane posty

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO

proszę o radę..... wczoraj miałam wypadek samochodowy... jak tylko otrząsnęłam się trochę z szoku, napisałam smsa do mojego faceta, że miałam wypadek, jakie to straszne, itp. jego odpowiedź brzmiała, cytuję : "mam nadzieję, że nic ci się nie stało, muszę jechać dalej, pa" (jest kierowcą i aktualnie w trasie) proszę, powiedzcie mi, czy to normalne? do dziś nie napisał na ten temat nic więcej... może ja się czepiam, szukam dziury w całym, ale czy osoba, która kocha, nie powinna się jakoś bardziej... przejąć ??? czegoś mi brakuje i nie wiem co o tym sądzić...... :-( a jak mu zwróciłam przed chwilą uwagę, że chyba nie za bardzo się przejął, to odpisał mało sympatycznie, że się czepiam i chyba chcę się pokłócić....... :-(

Wybacz, ale jak to była stłuczka i ledwo lakier przytarła, to chyba lekka przesada, żeby zaraz godzinę na telefonie wisieć... :o

Wybacz, że zażartuję ale mam wrażenie, że to Tobie bardziej niż jemu zależy na kontaktach. Pewnie na łożu śmierci wyślesz mu telegram: \"Umieram... czy zechcesz przyjść.... i zapłakać nad mą duszą ?\" ;)

Nie chodzi o godzine rozmowy Wystarczy minuta... wiesz DZIWNE TO WSZYSTKO jak sie dowiedziałam że moj kolega miał wypadek od razu się z nim skontaktowałam a to byl tylko kolega.. A stłuczka tez może być poważna

Gość Jeżeli mówisz o...
BOREWICZU.... to dobrze ci tak, a jesl;i nie to i tak dobrze ci tak

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO
dziękuję Wam za wypowiedzi: Wielbiciel - to tylko stłuczka, ale on o tym nie wiedział, bo nawet nie zapytał, równie dobrze mogłam tego smsa dyktować ze szpitala, umierając ;-) Czarna Anielica - też tak sądzę, ale zaczęłam wierzyć w to, że się czepiam! Zakłopotka - nie ma problemu, żarciki mile widziane... ale Twój żart trafił w samo sedno... chyba faktycznie tak jest :-( tego ostatniego wpisu nie skomentuję

Gość masz fiuta
nie faceta

Gość Asiuuuuuuuuulek
oczywiście że to za mało powinien zadzwonić albo napisać coś więcej!!!

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO
cokolwiek to miało być, to Ci nie wyszło.......

Gość bikini
Pewnie że powinnien zadzwonić,jak do meza napisałąm że miałam małą stłuczkę i że się w sumie nic nie stało to odrazu zadzwonił żeby się upewni czy napewno to nic wielkiego,też był wtedy w parcy i to daleko za granicą i w sumie nigdy nie dzwoni do mnie z komórki ba minuta pieć złotych kosztuje.Ale zadzwonił jak tylko sms przeczytał. Nie nie czepiasz się,powinnien zadzwonić chociż na minutkę żeby sie upewnić czy wszystko z Tobą o.k.

Gość ktośka...
Czy Twój facet na codzień tak mało interesuje się Tobą. Może on ma taki sposób bycia. Tak czy inaczej nic nie usprawiedliwia podobnego zachowania

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO
bikini - dziękuję Tobie! teraz wszystko dla mnie jasne....... ktośka - ale czy sposób bycia powinien usprawiedliwiać takie zachowanie??? bo ja też tak sobie myślałam, ale sama nie wiem......

nawet jeśli to stłuczka, to i tak (jak widać) przeżyłaś to bardzo. Niestety faceci inaczej \"działają\" .. :o A czy odpisałaś mu na tego smsa o nadziei, bo faktycznie mogłaś pisać ze szpitala..

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO
bardzo przeżyłam :-( a na tego jego suchego smsa odpisałam "a to Cię obchodzi?" (poniosło mnie po tym obojętnym smsie.....)

Gdyby coś jej się stało, to chyba napisałaby o tym w pierwszym esie, prawda? Skoro nie napisała, to facet przyjął, że nic wielkiego się nie stało. Proste jak konstrukcja cepa :o Nie dramatyzujcie :o

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO
Wielbiciel - reprezentujesz typowo męskie podejście i dziękuję Ci za to :-) natomiast ja nie mam zwyczaju pisać w stanie szoku elaboratów pt. "cześć kochanie, miałam wypadek samochodowy audi - opel na trasie Poznań - Zielona Góra, skutkiem jest wstrząs psychiczny i obrażenia fizyczne, co nastepuje: ........ " napisałam w szoku tylko to, co już podałam wyżej.......

zresztą - urazk psychiczny, to też jest \"coś się stało\", może dlatego teraz czepia się itp. A na pewno oczekuje od niego wsparcia psychicznego - no w końcu po to go ma.

Ty niestety reprezentujesz typowo kobiece podejście... czyli wszyscy muszą zgadywać o co Tobie chodzi :p Czasem jednak warto spojrzeć na sprawę od drugiej strony ;)

Majorek - wiem, że chodzi o pierwszego sms-a, no ale co z tego? Jak się coś stało, to trzeba było o tym napisać. Jeśli się nic takiego nie napisało, to druga strona ma chyba prawo przyjąć, że nic wielkiego się nie stało, prawda? A skoro tak, to powyższe pretensje są nieco na wyrost moim skromnym zdaniem. I tyle.

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO
Wielbiciel - spójrz na mój ostatni wpis..... może ja się faktycznie czepiam, ale mógł potem chociaż jakies smski popisać, cokolwiek ku..a... :-(

no mógł.. ale widzisz.. oni tacy są.. - zupełnie inni od nas jednak poobserwuj go troszkę i zastanów się, co Was łączy, może macie inne oczekiwania co do siebie

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO
chyba mamy całkiem inne..... ale ja myślałam, że to nie jest kwestia oczekiwań, umowy, tylko że to normalna, ludzka troska jest..... chyba jestem jeszcze naiwna.........

Gość zdziwiony....
dziwniejsze jest dla mnie to ze napisalas smsa, a nie zadzwonilas...?