Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawski men

Co chciałbyście usłyszeć po sexie??

Polecane posty

Gość desdesdedse
Reszty nie trzeba:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
że śmierdze

Gość leluska
zeby powiedzial ze za 5 min zrobimy to jeszcze raz

Gość dubidudduddd
było bosko kochanie chce jeszcze uwielbiam cie kocham cie papierosa? chcialbym zeby ta chwila trwala wiecznosc twoje .... (piersi, nogi, usta, jeki..) doprowadzaja mnei do obledu zmeczylas mnie nie odchodz (kiedy trza sie isc umyc) zostan, zasnijmy tak przytul sie, przytul mnie

Gość dubidudduddd
a niby za co ma dziekowac? jak pocaluje z rana kobiete to kobieta ma powiedziec - dziekuje? heehehheh dobre :D nie lubie pytan : czy bylo ci dobrze bo zawsze jest inaczej, raz lepiej raz gorzej i tak trzeba odpowiedziec twierdzaco - oczywiscie (choc bylo zle) ale tego sie nie powie bo kochankowi zrzednie mina i tyle. wiec nie zadawac glupich pytan :P

Gość leluska
no wlasnie,, to bardzo wazne powinien podziekowac i podac szlafrok i nalac wody z zapachami do wanny

Gość dubidudduddd
no to trzeba uscislic czy to kurewka czy zona czy kochanka czy dziewczyna czy tirowka czy homoniewiadomo. ja rozumiem - jak sex to milosc, jak milosc to zwiazek jak zwiazek to partnerstwo jak partnerstwo to nie ma dziekuje :P

Oczywiscie chodzi o partnerstwo i milosc. Jak dla mnie to nie sklep, ani handel wymienny, wiec dziekuje to nie pasuje chyba...

Gość dubidudduddd
ja chcialabym miec z kim uprawiac ten sex :( juz moglby facet nic nie mowic byle by byl :D 😠 😴

Gość leluska
nie mozna pozartowac?

Gość czerwona na niej sukienka
"jest mi z tobą tak dobrze..."

Gość Facet z MEGA wyobraznia ...
Zebym chwilke odpoczol i jedziemy od nowa :)

Ze jeste majwazniejsz osoba w jego zyciu:D Ze bardzo mnie kocha i chce zeby ta chwila trwala wiecznie:) ze jestem wspaniala kochanka;)

Gość women
ze bylo cudownie:) i to wspaniale KOCHAM CIE!!! hehe moj facet mowi dziekuje ci kiciu:/ i w sumie wolabym chyba bez dziekuje:/ bo tak troche jak cos na zyczenie?! wiec KOCHAM CIE i wtulic sie:>

Gość zaba co ma bzika
a ja nie mam faceta, sexu, pracy i dostalam propozycję pracy przy organizacji pogrzebów sorry za zasmiecenie topiku.zazdroszczę Wam🖐️

Gość leluska
biedna zabko....a nie ma facetow kolo ciebie gdzies w poblizu?

Gość zaba co ma bzika
ja ich unikam z powodu braku pieniędzy kurna, jeszcze wlosy mi się ufarbowaly na ciemno choc farbowąłam blondem łaaaaaaaa😭 ps.będę ryczeć.... leluska -->lelusiu ja sobie poradzę, o ile nie zbzikuję z braku chłopa

Gość leluska
nie rozumiem unikasz facetow z powodu braku pieniedzy?do tego nie sa potrzebne pieniadze.przeciesz mozna tez pojsc z kims na spaceri na cherbatke do domu.dlaczego nie mozesz znalezc innej pracy?

Gość zaba co ma bzika
za malo Cv wysłałam, tylko 100

Gość leluska
nie rycz sa gorsze zeczy na swiecienp kalectwo...i nie farbuj wlosow no chyba ze masz siwe.masz siwe wlosy?

Gość leluska
ile masz lat ze jestes taka przerazona swoim losem?

Gość zaba co ma bzika
juz ufarbowalam, siwych mam malo..rano będę wysyłać, ale nie chcę Ci tu zawracać glowy leluska. Sama się skazalam na psychiczne kalectwo, ale po prostu nei czuję się komfortowo w tej sytuacji i nie chcę większej ilosci osob niz trzebapowiadamiac o poszukiwaniu przeze mnie pracy.

Gość zaba co ma bzika
nie jestem przerazona, tylko nie mam z kim porozmawiać. Gdy stracilam prace okazalo się, ze nie mam praktycznie znajomych i dopoki nie znajdę nie chcę kontaktu z nimi, zeby nie mysleli, ze na nich emocjonalnie "wiszę". Sama sobie poradzę, tylko juz mnei meczy ta moja sytuacja.