Gość bu bu Napisano Grudzień 5, 2006 raz na jakis czas odzywa sie tu facet ktory jest niezadowolony z faktu ze jego kobieta przytyla po tym jak ja poznal. odzywa sie wtedy masa glosow obrazonych dziewczyn ktore zarzucaja mu instrumentalne traktowanie itd. powiem wam jak to wygladalo u mnie. gdy moj facet mnie poznawal bylam szczupla dlugonoga dziewczyna. w dosc krotkim czasie przytylam dosc sporo i delikatnie mowiac stracilam swoj powab. czulam ze powinnam cos z tym zrobic ale zwyczajnie brakowalo mi motywacji. gdy go rzucilam stwierdzilam ze w takim stanie nigdy nie znajde atrakcyjnego faceta i w ciagu miesiaca wrocilam do swojego normalnego wygladu. inne jada po facetach zwracajacych uwage na taki wyglad a ja im po prostu wspolczuje bo mysle ze moje zachowanie jest dosc typowe i delikatnie mowiac nie odbiega od normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 2 godziny temu Ktoś się wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 2 godziny temu Jest jeden plus nadwagi. Partner nigdy nie spojrzy na inną bo mu cały świat "zasłonimy". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu W związku tyją obie strony. Powszechna przypadłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: W związku tyją obie strony. Powszechna przypadłość. widzę, że się wciągłaś i co, nie wstyd ci teraz za tamto zgłoszenie, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, sraczuszka napisał: widzę, że się wciągłaś i co, nie wstyd ci teraz za tamto zgłoszenie, co? Podbij kolejny temat, to cię zniszczę spamerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Podbij kolejny temat, to cię zniszczę spamerze. 1 minutę temu, sraczuszka napisał: aż mi stanął pierwszy raz od 10 lat Czy to zdrada w internecie? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Czy to zdrada w internecie? chyba tak🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Czy to zdrada w internecie? Masochista pantoflarz mameja sraka troll to ostatnia osoba do romansu w necie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Masochista pantoflarz mameja sraka troll to ostatnia osoba do romansu w necie. Ale stanąć stanął i takie są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Ale stanąć stanął i takie są fakty Pewnie przez 10 lat będzie to analizował zakładając o tym tematy. Żaba będzie miała co stukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 119 Napisano 2 godziny temu Lejdi Pieprz fajnie ostatnio tyrała Iskre i kazała jej ciagnąć druta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Pewnie przez 10 lat będzie to analizował zakładając o tym tematy. Żaba będzie miała co stukać. Zaba mu pewnie doradzi żeby do ciebie podbił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Lejdi Pieprz fajnie ostatnio tyrała Iskre i kazała jej ciagnąć druta Cóż za niespotykany tytuł mnie kopnął. Ciągnąć druta? Chyba jakieś inne określenie padło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Zaba mu pewnie doradzi żeby do ciebie podbił O ile on to przedstawi anonimowo liczę, że Żaba nie jest drugim libedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Masochista pantoflarz mameja sraka troll to ostatnia osoba do romansu w necie. A pierwsza, to kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: A pierwsza, to kto Stary onan z ero! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Stary onan z ero! Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nie znam Wyginęły te mamuty na moich oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Wyginęły te mamuty na moich oczach. Nab ero nie mam odwagi pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Nab ero nie mam odwagi pisać Ja tam nawet nie wchodzę, bo ponoć tam wszystko znika jak w czarnej dziurze. Ero na pierwszy rzut oka wygląda podejrzanie a przecież niewiele różniło się od pitu pitu na uczuciowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Ja tam nawet nie wchodzę, bo ponoć tam wszystko znika jak w czarnej dziurze. Ero na pierwszy rzut oka wygląda podejrzanie a przecież niewiele różniło się od pitu pitu na uczuciowym. Znam to forum 8 lat? I jakoś mnie nie ciągnęło. Może uległam złudzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Jest jeden plus nadwagi. Partner nigdy nie spojrzy na inną bo mu cały świat "zasłonimy". Ponad głową Ci przejrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, sraczuszka napisał: Ktoś się wypowie? Na jaki temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Znam to forum 8 lat? I jakoś mnie nie ciągnęło. Może uległam złudzeniu. To co było fajne ginęło w spamie walikoników i kasacji widmoka i stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gretta_ napisał: Ponad głową Ci przejrzy Kuźwa. Tego nie przewidziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: To co było fajne ginęło w spamie walikoników i kasacji widmoka i stopy. Nieważne. I tak tam nie wlezę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, przewr(l)otna napisał: Kuźwa. Tego nie przewidziałam. Jak jesteś wyższa to Ci do głowy nie przyszło nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Gretta_ napisał: Jak jesteś wyższa to Ci do głowy nie przyszło nawet Głowę niższa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 47 minut temu Dnia 5.12.2006 o 09:37, Gość bu bu napisał: raz na jakis czas odzywa sie tu facet ktory jest niezadowolony z faktu ze jego kobieta przytyla po tym jak ja poznal. odzywa sie wtedy masa glosow obrazonych dziewczyn ktore zarzucaja mu instrumentalne traktowanie itd. powiem wam jak to wygladalo u mnie. gdy moj facet mnie poznawal bylam szczupla dlugonoga dziewczyna. w dosc krotkim czasie przytylam dosc sporo i delikatnie mowiac stracilam swoj powab. czulam ze powinnam cos z tym zrobic ale zwyczajnie brakowalo mi motywacji. gdy go rzucilam stwierdzilam ze w takim stanie nigdy nie znajde atrakcyjnego faceta i w ciagu miesiaca wrocilam do swojego normalnego wygladu. inne jada po facetach zwracajacych uwage na taki wyglad a ja im po prostu wspolczuje bo mysle ze moje zachowanie jest dosc typowe i delikatnie mowiac nie odbiega od normy Ciekawe czy obcinasz paznokcie u stóp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach