Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Brzydule betty Czy stare pierzyny wolno wystawiać na widok publiczny na balkonie? Czy wietrzenie betów jest ważniejsze niż uczucia estetyczne osób sąsiedzkich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 881 Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, Cyberpunk_ napisał: Piękna. Badz dobrej myśli synu. Może jeszcze przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 254 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Widzieliście tę reklamę z facetem w drzwiach, który za szybko doszedł? Chociaż raz coś znośnego. Ostatnio znowu leci coś durnego ze zwierzętami, rzygam tymi kogucikami. Gdzie te reklamy? TV czy net? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Widzieliście tę reklamę z facetem w drzwiach, który za szybko doszedł? Chociaż raz coś znośnego. Ostatnio znowu leci coś durnego ze zwierzętami, rzygam tymi kogucikami. To wszystko ściema u polek typy mają problemy dojść wgl bo pochwy szerokie... Taka budowa anatomiczna naszej rasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Malowany lec po ciipsy Jesteś z Dopiewca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Gdzie te reklamy? TV czy net? Tv wieczorową porą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Jesteś z Dopiewca? Nie wiem co to wiec chyba nein Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 254 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Tv wieczorową porą. to nie widziałem, bo tylko w TV Pierwszą Miłość oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: To wszystko ściema u polek typy mają problemy dojść wgl bo pochwy szerokie... Taka budowa anatomiczna naszej rasy. Typowe pjerdolenie przewalonego rąsią prawola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Czy stare pierzyny wolno wystawiać na widok publiczny na balkonie? Czy wietrzenie betów jest ważniejsze niż uczucia estetyczne osób sąsiedzkich? Nie wiem ale w stronach mojej babci sie mówiło na to ze ‚jak u cyganów’ na cokolwiek związane z betami nawet jak w domu są na widoki, wiec na zewnątrz podejrzewam ze tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Tv wieczorową porą. A ferrari znasz? "nie reklamujemy się w telewizji bo nasza docelowa grupa odbiorców jej nie ogląda" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 254 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Nie wiem ale w stronach mojej babci sie mówiło na to ze ‚jak u cyganów’ na cokolwiek związane z betami nawet jak w domu są na widoki, wiec na zewnątrz podejrzewam ze tez O, to pewnie moje rejony. Bo u mnie też tak się mówiło, pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Nie wiem co to wiec chyba nein Taka wiocha w Wlkp. Kiedyś na imprezie rodzinnej spotkałam takich ludków co wszystko masakrycznie zmiękczali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 119 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Choker jeżeli już. A maja coś dla kotów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, pipistrella napisał: Malowany lec po ciipsy Codziennie jem, mam dość. W majtki XXL już nie wchodzę:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Wklejalas przecież publicznie fotke No z palca tego nie wyssałam przeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Typowe pjerdolenie przewalonego rąsią prawola. A o co chodzi z tym typem co ma sprzedać chate za 50tys licytacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Codziennie jem, mam dość. W majtki XXL już nie wchodzę:/ To grubaskowe forum wiec mozesz czuć sie swobodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: A maja coś dla kotów? Przecież masz choker dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, kris888 napisał: O, to pewnie moje rejony. Bo u mnie też tak się mówiło, pamiętam. A jakie regiony? U mojej babci w mieście było dużo gitans wiec na bety ma drzewach można sie było napatrzeć Edytowano 2 godziny temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: No z palca tego nie wyssałam przeż No właśnie ona strasznie kręci ostatnio i się obraza za wywalanie według niej prywaty? Zaniki pamięci chyba za mocno wyjechało granie cnotki dla malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 119 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Przecież masz choker dumbo No, taki zwykły, nie jakiś seksualistyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 254 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: A jakie regiony? U mojej babci w mieście było dużo gitans wiec na bety można sie było napatrzeć warmińsko-mazurskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Jesteś z Dopiewca? Jeszcze byla reklama crunchips nareszcie ciepsy na które czekałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 50 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: warmińsko-mazurskie. A to inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 922 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: No z palca tego nie wyssałam przeż Wiem, pamiętam, uściśliłam tylko że to był choker. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: No, taki zwykły, nie jakiś seksualistyczny Choker z założenia jest sam w sobie sexem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wiem, pamiętam, uściśliłam tylko że to był choker. Choker wyglądający jak obroża z napisem ...? Chokery to takie we wzory coś składane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Jeszcze byla reklama crunchips nareszcie ciepsy na które czekałem Odkąd pojawiły się laysy wszystkie inne cipsy straciły smak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 254 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Choker z założenia jest sam w sobie sexem huh tobie to wszystko z sexem się kojarzy wpisałem w google grafika choker, to mi różne pokazało - cieńsze, grubsze. Edytowano 2 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach