( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Vlad Srakula napisał: No, taki zwykły, nie jakiś seksualistyczny Mi się z serduszko podoba ale romantyk ze mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 254 Napisano 2 godziny temu no i coś mi się przypomniało. taka jedna, czarnowłosa, wysoka z liceum też coś podobnego nosiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: tobie to wszystko z sexem się kojarzy wpisałem w google grafika choker, to mi różne pokazało - cieńsze, grubsze. Ale sama nazwa jest żeby udzifkowac look lachona Czym jest choker? – Czyli wszystko co warto wiedzieć o chokerach znakiem rozpoznawczym lesbijek, nosiły je także francuskie prostytutki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 254 Napisano 2 godziny temu dobra, ja uciekam. dobrej nocki wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, pipistrella napisał: Malowany lec po ciipsy Ja tego jeść nie umiem zawsze se dziąsła pokalecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 51 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: dobra, ja uciekam. dobrej nocki wszystkim. Dobranoc ja tez ostatnio żyje po dziadkowemu i polecam wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, kris888 napisał: dobra, ja uciekam. dobrej nocki wszystkim. Dobranoc panu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Ja tego jeść nie umiem zawsze se dziąsła pokalecze Pewnie masz rozmemłane dziąsła z braku higieny i leczenia stom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Dobranoc ja tez ostatnio żyje po dziadkowemu i polecam wszystkim Tzn jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Dobranoc ja tez ostatnio żyje po dziadkowemu i polecam wszystkim Przez ciebie nie mam co robić o 2 w nocy więc su.k.ienki oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Tzn jak ja? Ty żyjesz odwrotność dziadkowego zycia. Zarywanie nocy itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, kris888 napisał: dobra, ja uciekam. dobrej nocki wszystkim. Mogło by być przestrzegane spotkalbys jakaś z hokerem spytał jaki cennik i do kibelka hipermarket huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Przez ciebie nie mam co robić o 2 w nocy więc su.k.ienki oglądam. A ty nie śpisz o 2? Ty sie zawsze zawijałaś 23 coś, zaraz druga po benym:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Ty żyjesz odwrotność dziadkowego zycia. Zarywanie nocy itd Dzisiaj mnie lachon zaczepil w wieku matki prawie w hipermarket a ja do niej ja tu nie pracuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: A ty nie śpisz o 2? Ty sie zawsze zawijałaś 23 coś, zaraz druga po benym:p A mało to razy siedziałam po północy? To że bywam o 23 w łóżku nie znaczy, że śpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Się staruchom podobam mogę stare pruchno wyheblowac "kto wybrzydza ten nie roocha" ~elka 2024 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Dzisiaj mnie lachon zaczepil w wieku matki prawie w hipermarket a ja do niej ja tu nie pracuje xD No widzisz leżak, pasujesz na pracownika hipermarket, składaj si wi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Dałby już malowany elce kosza by znormalniała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Myślałem o tym dzisiaj idąc do inpostu gowwno nie asertywność od przyjaźń się wymiksowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Dałby już malowany elce kosza by znormalniała... Właśnie teraz znormalniała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Właśnie teraz znormalniała Nie teraz to gra cnotke dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Czyli same kłamstwa i zamiotki pod dywan braki w pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Anastazji też tak wyjechało do mnie a prostytutka była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Nie teraz to gra cnotke dla ciebie Dla mnie? Ma faceta i rodzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Dla mnie? Ma faceta i rodzinę On też ma 50 odmian na godzinę jaka ma być z tego co wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu W każdym widzisz problem, tylko nie w swoim zachowaniu. Dociera do Ciebie dlaczego nie ma Elci dla ciebie? Wiesz, co źle zrobiłeś? Czy nie bardzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 922 Napisano 2 godziny temu Dokładnie, z tego wszystkiego chyba pójdę do zakonu. ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: W każdym widzisz problem, tylko nie w swoim zachowaniu. Dociera do Ciebie dlaczego nie ma Elci dla ciebie? Wiesz, co źle zrobiłeś? Czy nie bardzo? Przeprosilem powinna się ogarnąć. Gdyby nie ty dramy by nie robiła taka prawda znam ją dłużej po prostu ma póki co drugą gałąź zobaczymy jak długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Dokładnie, z tego wszystkiego chyba pójdę do zakonu. ️ Księdzom prostowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu Przeprosiles? Puste słowa, dalej obrażałes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach