Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brak mi słów na ludzki amok

Nowy dzień Nowe możliwości

Polecane posty

Czyli kolejne 10h w pracy :) Właśnie popijam kawkę zajadam jakieś wafelki( swoją drogą są nie dobre) i zastanawiam się, za co zabrać się na początku. Mam do zredagowania 2 artykułu i muszę przypilnować by pracownicy nie ociągali się a sama to robię. Jak u was zapowiada się dzień?:)

8h w pracy :D :o dotarcie autobusem do domu :o odrobienie dziennej domowej normy 2h na kafe :P 😭 padniecie na ryj ze zmeczenia :o czyli kolejny miły dzien :P

Gość podszywaczka_____
napisz artykul o kafe :P bedziemy slawni :D:D:D

Ja robie porządki w pracy:O spodziewam sie konca roku :O Poza tym muszę skoczyć do paru sklepów i zrobić dzieciakom prezenty na Mikołajki :) Oraz zapłacić rachunek za tel :O

Kolejne 10h w pracy. Wlasnie obserwuje jak szefowa popija kawe i objada sie jakimis waflami tak szczerze powiedziwaszy to powinna je ograniczac wszystko jej w 4 litery idzie tragicznie to wyglada. Zastanawiam sie teraz jak robic zeby sie nie narobic i zeby to babsko znowu na mnie nie naskakiwalo o byle pierdulke sama moglaby sie do roboty zabrac a nie spedzac pol dnia popijajac jakas metna ciecz a druga znecajac sie nad podwladnymi. Koszmarny dzien... norma.

Gość urwiska -anulka
hej hej robaczki ja nie poszłam do szkoły mój dzień zapowiada sie troszkę stresująco nie powiem... A teraz palę wstrętnego papierosa.. Około 12 spotykam sie z chłopakiem idziemy do mojej szkoły dać pieniądze kumplowi za rapitografy (tak w szczegole dlugopisy do robienia rysunkow technicznych) Potem po tesciki ciazowe. Do okresu daleko ale ostatnio gumeczka pekla. Troszke panikuje ale dam radę. A pozniej do zobaczymy ;) Zyczcie mi jednej kreseczki ;) Milego dnia :*

Gość urwiska -anulka
:D tez tak sądze :D

wlasnie wstalam, 2h nauki łac. do 11.30; wychodze na uczelnie, o 20 koniec męki..ok 21 będę w domu i kolejny zaliczony dzien..ktory zapowiada sie masakrycznie..zwazywszy na zaliczenia.. do dupy..

Idę!!!!!! co prawda u mnie deszczowo, ale idę! nie chce mi sie jak cholera 😠 i nie mam pojęcia co kupić cztero- i dwulatkowi :O

Gość urwiska -anulka
samochody na ster :D:D:D:D Ja tez taki chce :)

Gość urwiska -anulka
ladne te Twoje miejsce pracy ;) Tez taki chcę :)

Gość urwiska -anulka
mamy takie same biorka :D Z tego co zobaczyłam :)