brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Czyli kolejne 10h w pracy :) Właśnie popijam kawkę zajadam jakieś wafelki( swoją drogą są nie dobre) i zastanawiam się, za co zabrać się na początku. Mam do zredagowania 2 artykułu i muszę przypilnować by pracownicy nie ociągali się a sama to robię. Jak u was zapowiada się dzień?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
montewka 0 Napisano Grudzień 5, 2006 8h w pracy :D :o dotarcie autobusem do domu :o odrobienie dziennej domowej normy 2h na kafe :P padniecie na ryj ze zmeczenia :o czyli kolejny miły dzien :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 5, 2006 pijawka pod ciebie mam wymiotować? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podszywaczka_____ Napisano Grudzień 5, 2006 napisz artykul o kafe :P bedziemy slawni :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksiondz stefan 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Taaa, musiałaby być redaktorem Cosmopolitan albo Bravo Girl :) :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Ja robie porządki w pracy:O spodziewam sie konca roku :O Poza tym muszę skoczyć do paru sklepów i zrobić dzieciakom prezenty na Mikołajki :) Oraz zapłacić rachunek za tel :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulipan w mych trzewiach 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Kolejne 10h w pracy. Wlasnie obserwuje jak szefowa popija kawe i objada sie jakimis waflami tak szczerze powiedziwaszy to powinna je ograniczac wszystko jej w 4 litery idzie tragicznie to wyglada. Zastanawiam sie teraz jak robic zeby sie nie narobic i zeby to babsko znowu na mnie nie naskakiwalo o byle pierdulke sama moglaby sie do roboty zabrac a nie spedzac pol dnia popijajac jakas metna ciecz a druga znecajac sie nad podwladnymi. Koszmarny dzien... norma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 5, 2006 :D co by nie mówić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urwiska -anulka Napisano Grudzień 5, 2006 hej hej robaczki ja nie poszłam do szkoły mój dzień zapowiada sie troszkę stresująco nie powiem... A teraz palę wstrętnego papierosa.. Około 12 spotykam sie z chłopakiem idziemy do mojej szkoły dać pieniądze kumplowi za rapitografy (tak w szczegole dlugopisy do robienia rysunkow technicznych) Potem po tesciki ciazowe. Do okresu daleko ale ostatnio gumeczka pekla. Troszke panikuje ale dam radę. A pozniej do zobaczymy ;) Zyczcie mi jednej kreseczki ;) Milego dnia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urwiska -anulka Napisano Grudzień 5, 2006 :D tez tak sądze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulipan w mych trzewiach 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Hmm wyszla na chwile. Pewnie polazla po trzecia paczke wafli ;/ Hmm moze zerkne jej na kompa od rana zawziecie stuka w klawiature tylko jakos wydrukow nie widac. Cholera wie co tam robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Le coeur 0 Napisano Grudzień 5, 2006 wlasnie wstalam, 2h nauki łac. do 11.30; wychodze na uczelnie, o 20 koniec męki..ok 21 będę w domu i kolejny zaliczony dzien..ktory zapowiada sie masakrycznie..zwazywszy na zaliczenia.. do dupy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karnityna 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Idę!!!!!! co prawda u mnie deszczowo, ale idę! nie chce mi sie jak cholera i nie mam pojęcia co kupić cztero- i dwulatkowi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 5, 2006 o a tak wygląda moje miejsce pracy: http://images2.fotosik.pl/279/8e4095ecc8e2ee68.jpeg http://images2.fotosik.pl/279/7b60cc4b50fc0d71.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urwiska -anulka Napisano Grudzień 5, 2006 samochody na ster :D:D:D:D Ja tez taki chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urwiska -anulka Napisano Grudzień 5, 2006 ladne te Twoje miejsce pracy ;) Tez taki chcę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urwiska -anulka Napisano Grudzień 5, 2006 mamy takie same biorka :D Z tego co zobaczyłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Artykuł o kafe? Objął by cały numer miesięcznika i jeszcze mało by było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Grudzień 5, 2006 To akurat była czysta kartka :) Cicho bądź pijawko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach