Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pistacja*

ciemnota ludzka nie ma granic właśnie się o tym przkonałam

Polecane posty

pracuje w biurze podróży...codziennie spotykam różnych ludzi miłych, wrednych itd...ale dziś to jedna kobieta wyprowadziła mnie z równowagi i to przez telefon...dzwoni do mnie robi rezerwacje...ja pytam czy była juz u nas ona mowi a to te biuro Orbis ja mówie ze nie ze to ...... a ona ze ona chce do orbisu....pomimo tego ze ja takze sprzedaje bilety firmy x który ona chce kupic, tylko boi sie ze ja ja oszukuje i dlatego idzie do orbisu, a orbis jest tylko i wylacznie posrednikiem firmy x jak i wielu innych firm...a ja sprzedaje bezposrednio bilety firmy x..za nic nie moglam tej Pani przekonac...wiec zaproponowalam zeby przyszla do mnie i wtedy zobaczy co i jak i jak cos to zrezygnuje ....jeszcze chciala zebym jej dala numer do konkurencji....załosne..

heheh pewnie jakas starszawa co? bo tacy to sceptycznie podchodza...to dla swietego spokoju trzeba bylo powiedziec zeby zadzwonila do orbisu i tyle...

Gość trzeba
bylo jej pomc a nie wzbogacac swoja firme, bezduszna istoto!

Gość dfyjudu
Pistacja, wyluzuj, cierpliwie i życzliwie mów swoje i nie ulegaj ani żądaniom, których spełnienie nie leży w twoich kompetencjach ani negatywnym emocjom, to tylko praca (też mam taką ;D).

nio tak ale ....każdy klient to kolejny grosik do prowziji....warto pozyskiwac nowych klientów ale to nie jest łatwe..bo i tak obrzuca Cie błotem...