Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil 22 22 22

Podobają mi się tylko kobiety starsze ode mnie o ok 5 lat. Czy mam szanse???

Polecane posty

Gość Kamil 22 22 22

Mam 22 lata, ale zawsze podobały mi się starsze ode mnie dziewczyny- nie dużo starsze, ale tak powiedzmy 3- 6 lat. Jakoś nigdy nie byłem zauroczony żadną z moich rówieśniczek- tzn, mam dużo koleżanek, ale czuję, że to nie to i czegoś im brakuje. W starszych dziewczynach podoba mi się to, że wiedzą czego chcą, mają już większe doświadczenie życiowe i nie skaczą z kwiatka na kwiatek, bo trochę się już wyszalały. Do tego są zadbane no i bardzo sexi- są świadome swoich atutów i tego jakie są piękne. Nie wiem tylko czy taka dziewczyna, powiedzmy w wieku 26 lt zwróciłaby na mnie uwagę. W końcu dopiero studiuję i do usamodzielnienia się i zapewnienia życia na dobrym poziomie kilk lat mi brakuje. Myślicie, że warto próbować? Czy chcdąć się umówić na randkę z dziewczyną trochę starszą ode mnie nie zostanę wyśmiany z powodu mojego wieku? Tylko o ten wiek się matrwię, bo z innymi rzeczami u mnie w porządku ;)

Gość facet dobrze radzi
buuuuuehehehe, 26,27 latki jeśli nadal wolne to usilnie już chcą stanąć przed ołtarzem, i gonią za dobrą partią czyt. nadzianym 3parolatkiem. Z czasem ci przejdzie, przekonasz się. Zaczniesz się uganiać za młodymi dupciami, swieżymi, radosnymi, nie zmęczonym jeszcze życiem. te 26 latki, wolne rzecz jasna, nie dadzą ci uczucia, jako facetowi, ale jako potencjalnemu już na starcie mężusiowy z grubym portfelem.

biedny frustrat nade mną generalizuje jak nakręcony

Gość facet dobrze radzi
co, marzy ci się jakiś naiwny koleś, ślub, biała kiecka i inne takie tam ?

Gość to tobie marzy sie naiwna
nie masz szans !!!!!

i sądzisz frustracie,że to jedyny powód relacji damsko męskiej dla kobiety w moim wieku?takie sa kobiety w twojej rodzinie?

Gość a ja mam 24
i mam chlopcyka 20 letniego slodziutkiego kofanego :* masz szanse ale nie szukaj na siłe.

Gość Gigi____
Ty masz 24 lata? Jaka 24-latka pisze chlopcyk, kofany? To slownictwo na poziome gimnazjum.

Gość heh ja tez
mam 24 a moj facet 20 jak zaczelismy sie spotkac to tak na luzie i nie planowalismy nic ze wzgledu na wiek, raz chcialam to przerwac, ale spotykamy sie nadal i jest swietnie :) masz szanse ale na pewno musisz kobiete do siebie przekonac ze bedziesz dla niej odpowiednim partnerem co do oltarza, to sa jakies kretynizmy i bzdury kobieta po prostu chce miec kogos kto z nia bedzie i sie nia zaopiekuje nie wazne czy ma 19 lat czy 26 i nie jest tak ze w pewnym wieku szuka sie meza!!!

Gość ona nieznajoma
Jasne, że masz. Wiek przy takiej małej róznicy lat nie ma znaczenia. Sama mam 30 a mój od miesiąca już mąż 24 :)

Gość dbdaghbte
na wlasnej skorze wlasnie sie przekonuje ze zwiazke starszej dziewczyny z mlodszym facetem jest dosc malo prawdopodobny, nie mowie o flircie ale czyms trwalym. oczywiscie sa wyjatki. taki uklad jednak raczej nie ma perspektyw.. :(

Gość głupoty opowiadacie ludzie
Co to jest 5 lat różnicy? Mówicie jak by to było 50 :)

jak to co to jest 5 lat?to jest akurat tyle,że się skończyło studia,które on dopiero zaczął,pracowało się,dorobiło swojego mieszkania i co,to ma być mało?

Gość 3 lata starsza
ale dobre że sie uganiamy za 30 paro latkami z grubym portfelem

Gość bratowaa
Zycie jest nieprzewidujące... Sadze ze masz szanse...Moj brat w wieku 21 lat zaczal sie spotykac z kobieta 5 lat starszą. Aktualnie ma 30 lat i dwojke cudownych synkow :) Teraz roznicy wieku nie widac wcale. On dojrzał, ona przy nim odmłodniała.

Gość a wy tu wszyscy
---> bratowaa jedyna z sensem gadajaca

Oczywiscie, ze masz szanse :) Moj chlopak ma 23 lata, a ja 27, jestesmy razem od ponad roku i jest nam swietnie. Pomimo roznicy wieku nie roznimy sie mentalnie, a to jest najwazniejsze. Tak naprawde liczy sie dopasowanie charakterow i pogladow, ktore nie zawsze zaleza od cyferek w dowodzie. Powiem ci szczerze, ze na poczatku nie traktowalam mojego chlopaka zbyt powaznie, ale gdy go lepiej poznalam zapomnialam, ze jest mlodszy. Bo to tak naprawde nie ma zadnego znaczenia. PS. Moze jedynie takie, ze ma swietne cialo i zawsze jest gotowy do akcji ;) A za to oczywiscie ma plusa!

Gość jupiter1
stary to zadna roznica starsze kobiety tak do 8 lat sa najlepsze , sam mam kobiete starsza od siebie, jestesmy po zareczynach boto kbieta mojego zycia :)

Tu chyba nie ma lepszych i gorszych, jest jedynie dospasowanie sie, a to zalezy tylko i wylacznie od charakterow.

Gość no extra hahah
Mój chłopak jest młodszy o 5 lat i jest nam cudownie :) Właściwie to czuję się młodsza od niego. Jeżeli szukasz wartościowej kobiety, a nie takiej która tylko patrzy na to czy dziś masz kasę, to te 5 latek nie ma znaczenia.

Gość nie masz racji
:O, im starsza tym bardziej patrzy czy masz gruby portfel:D

Gość narzeczona młodszego faceta
Nie przesadzajcie z tymi grubymi portfelami. Wiadomo, że nikt nie chce nieudacznika, ale jak chłopak jest sensowny, studiuje i do tego ma poukładane w głowie to wiadomo,że nie zginie. A kasa tu i teraz nie jest najważniejsza, może to być lokata przysłościowa:)

Gość do kamila
oczywiście że masz szansę a jakże!!! i nie słuchaj tych bredni że 20parolatki szukaja 30parolatka z grubym portfelem bo to gówno prawda!! mam 24 lata i na pewno nie odrzuciałbym młodszego, który ma więcej klasy i kultury niż niejeden starszy facet, a zwłaszcza gdy sama wyglądam na 18-20 lat!

Gość Ahhhhhhhhhh
A niektorzy wola malolatki, gdzies tutaj jest taki temat:)

Gość hgfbhbgvc

Gość 44oo
starsze lepiej ciągną

Gość Mne ty szukasz milosci
czy ukladu? ;-P