Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucę i już

tabex - pomóżcie

Polecane posty

Gość rzucę i już

no to się zabarałam za siebie i rzucam palenie... od soboty przyjmuje tabex, chęć na papieroska mniejsza i to o wiele, przez pierwsze trzy dni przyjmowałam 6 tabletek dziennie, a teraz mam dawkę zmniejszać... i tu pojawia się problem: mianowicie czy ktoś może mi napisac jak dalej wyglądała jego "droga z tabexem"? po ile sztuk dziennie przez ile dni itd...

Gość JAGNA iBORYNA
Koniecznie stosowac wedlug ulotki chodzi oto zeby przestrzegac dokladnie godzin-ja niepale juz 5 lat iwlasnie Tabex stosowalem !!

Rzuciłam bez żadnych tabletek. Jak chcesz, dasz radę. Osobiście nie wierzę w takie wspomagacze ;) powodzenia!

Gość u mnie to jest tak
nie palę dwa tygodnie. zaczęłam z tabexem. brałam tabletkę tylko wtedy jak odczuwałam przemożną chęć palenia (oczywiście nie przekroczyłam sześciu tabletek dziennie). nie lubię brać tabletek więc zapominałam o ich przyjmowaniu. od trzech dni w ogóle ich nie łykam, i nie palę nadal. zauważyłam, że biorę je jednak, kiedy wychodzę do ludzi, którzy palą - biorę te tabletki ze sobą i jak mam 'pragnienie na fajkę' - to po prostu łykam. śpię jak suseł, i jak dotąd nie widzę, żebym chociaż gram przytyła. pozdrawiam i wierzę, że się uda 🖐️

Gość rzucę i już
właśnie ulotki nie mam i to cały problem, ale dzisiaj jestem tylko po trzech tabletkach, a papieroska się nie chce rzucę, wierzę i będzie tak , bo ja tak mówię ;)

Gość omen30
Witam mam 31 lat i pale od około piętnastu. dzisiajn pierwszy raz wziołem do ust tabex i jestem w szoku. Właśnie paliłbym około 10 papierosa a jest 13. nie wypaliłem jeszcze nic. Z zamiarem żucenia nosiłem sie od około 2 lat ,ale nigdy nie był na to dobry czas. W końcu sie zebrałem i poszedłem do lekarza. Biorę Tabex i narazie jestem wolny. Trzymajcie za mnie kciuki. Co do ciągnięcia to wogóle nie czuje głodu nikotynowego, ciągnie mnie jedynie behawioralnie ale to pestka. Od jakiegoś też czasu zaczołem czuc że smierdzę i zaczeło mi to przeszkadzać. Polecam Tabex podchodziłem do niego sceptycznie , a on naprawdę działa.

Gość gość
Odsprzedam niepełne opakowanie (94 tabletki) za 50 zł, nowe opakowanie kosztuje ponad 80, więc jesli ktoś jest chętny proszę o maila oiseau@interia.pl ja rzuciłam po jednym opakowaniu i 6 tabletkach z kolejnego. Tabletki ważne do 07/2014