Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 21

zakupy!!!

Polecane posty

Gość kasia 21

Byłam dziś na zakupach, 4 godziny błogiego szaleństwa, wydałam ponad 1200zł ( portfel mojego faceta). Czuję się fantastycznie, nic tak nie poprawia humoru

Gość pogodzoonaaa
żałosne :O spobuj zarobić i wydać swoje pieniądze, to dopiero poprawia nastrój !

Gość kasia 21
Studiuje nie stać mnie na takie wspomagacze nastroju. Poza ty kocha niech płaci, w końcu od gego są faceci

Gość pogodzoonaaa
poza tym, ty go chyba też kochasz, nie :O ? płacisz tyłkiem, rozumiem ? Biedny facet.

Gość kasia 21
masz zabawne podejście do życia jesteś feministką? I oczywiście, że go kocham na swój włąsny sposób

Gość pogodzoonaaa
cieszę się, że cię bawię :D a teraz wstąp do szeregu i na rozkaz rozłóż nogi. Że tak powiem - oby Cię kiedyś kopnął w du** Powodzenia :D 🖐️

Gość Man of Honor
prowokacja.....nie ma takich głupich facetów...

Gość pogodzoonaaa
niekoniecznie.może po prostu się rypnęła w pierwszym poście i zamiast napisać "portfel mojego sponsora", napisała "faceta" :D 🖐️

Gość kasia 21
Nie jestem prostytutką, za to Ty zachowujesz się jak zakompleksiony pasztet. Pozdrawiam

Gość dgaggggdgdgddgd
ja tez dzisiaj poszalałam na zakupach i jestem szczesliwa. robiłam je za swoja kase, a jeszcze bardziej mnie to cieszy ze popołudniu ide jeszcze raz z mezem na zakupy i jemu tez kupię coś fajnego i TO ZA MOJĄ KASE

Gość pogodzoonaaa
a może po prostu mimo że tylko o rok od ciebie jestem starsza, od dawna już wiem, że kobieta nie tylko du** może pracować na siebie :classic_cool:. Nie pozdrawiam i nie powodzenia 🖐️

Gość kasia 21
Poza tym co w tym złego, że od czasu do czasu dostane od niego drobny prezent, samochodu czy mieszkanie mi nie kupił

Gość dgaggggdgdgddgd
tylko czy dla niego to tez jest drobny prezent?

Gość ile bierzesz za obciąg
?

Gość kasia 21
Tak on świetnie zarabia i cieszy go sprawiania mi materialnych przyjemności.

Gość pogodzoonaaa
nie obrażaj jej, przecież napisała, że nie jest prostytutką :O Kurtyzana - to tak elegancko brzmi, jak te 1200 zl na ciuchy :O :D

Gość to ile bierzesz za nastawienie
anusa?

Gość kasia 21
Chciałam powiedzieć, że mam świetny nastruj a Wy mi tu ze sprzedajnościa wyjeżdzacie

Gość Man of Honor
A widziałaś kiedyś odwrotną sytuacje ?? :) Kobiety powiem wam jedno im więcej facet na was wydaje, tym bardziej ma w świadomości, że jesteście jego własnością...

Gość pogodzoonaaa
głupie podejście >> weź łopatę i pójdź się zakop, jeśli nie widzisz różnicy między "brakiem brier" między dwojgiem ludzi, a kupowaną du**, tfuuu miało być miłością. Niech no jeszcze zgadnę, a ten sponsor, tfu znaczy się facet to yyy taki pewnie już dojrzalszy pan pod wąsem :D ? idę bo szkoda mi na Ciebie czasu, idę wydać swoje 200 zł na buty 🖐️

Gość kasia 21
Nie jestem niczyją własnością jestem z nim bo łączy nas uczucie, gdyby tego nie było żadne pieniądze nie zatrzymałyby mnie przy nim.

Gość kasia 21
do pogodzoonaaa Ma 28 lat poza tym jest przystojny i inteligentny-nikogo i niczego nie musi kupować

Gość innymi słowy
gówna w jedwabiach z was :D ? I jak to ładnie się nazywa:D, już nie związek a układ :D ? Ależ ja zacofany jesteś :D Pogodzona -------------> tak trzymaj :)

Gość pogodzoonaaa
poważnie nie widzisz różnicy między robieniem sobie prezentów (przyjemność działająca obustronnie, jak już zdażyłaś napomknąć)...i nie rozbija się tutaj o kwatę czy wartość "drobiazgu" bo to w zależności od możliwości a BYCIA UTRZYMANKĄ. Jeśli dla ciebie to zdrowe, to w imieniu reszty kobiet, dziękujemy za odgórne i obiegowanie opinie kobiet-blachar i materialistek. nie mam czego zazdrościć. Sponsorów pod dostatkiem...ostatnio nawet na aukcji sprawdzałam, po ile stoją dziewictwa. Nawet 5000 mogłabym dostać :D, więc i tak jestem w lepszym położeniu niż TY:D. A teraz adijos muczaczos; 🖐️ znalazałam jeszcze 50 zl, to se bluzką jakąś dorzucę

Gość hłe hłe hłe
pogodzona :D 🖐️

Gość kasia 21
22-letnia dziewica, to wszystko wyjaśnia. A tak na marginesie za swoje buty dałam 600zł.

Gość pogodzoonaaa
jasne że wyjaśni :classic_cool:. Mam wymagania :classic_cool:, i pomachanie mi przed nosem czymś co ma tylko 15 cm (banknot np 200 zł) to dla mnie za mało :D w przeciwieństwie do kogoś innego :D ok, porozmawiamy innym razem :D przy kawce i kamieniach swarowskiego. Ja zapraszam :classic_cool: 🖐️ 🖐️

Gość kasia 21
Kończe ide do fryzjera za którego sama zapłace. Życze więcej radości życia bo wydajesz się zgorzkniała a to nie wróży na przyszłość jakiejkolwiek zmiany w Twoim życiu osobistym.

Gość pogodzoonaaa
przeczytaj jej posty jeszcze raz, bo chyba szum tych banknotów zaćmił Twoje racjonalne myślenie. po pierwsze primo: to prowokacja a autork/a ma niezły ubaw po drugie primo: ona go kocha na swój sposób, jak to napisała... a ile jest sposobó szczerej miłości? hęęę? dla niej to te 1200 to tylko drobny prezent, bo przecież auta i mieszkania (jeszcze jej nie kupił). po trzecie primo: przyznaj się, że nie czytałaś jej wypowiedzi. czesc

Gość strasznie to takie tanie blach
y mają nasrane we łbach. Znudzisz mu się, to sobie nową kupił. Oplułbym was, ale mi śliny szkoda :classic_cool: