Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka rada

jak sie ubrać

Polecane posty

Gość jaka rada

W przyszłym roku biore ślub ,bede mieć 38 lat.Jak myslicie ubrać się ,żeby bylo skromnie,ale okazale. Moja mama mówi,że w tym wieku to tylko w żakieciku przystaje.:(

Gość norka20
chyba ma racje

Gość jaka rada
Myslisz ,że kwiaty we wlosach pasują w tym wieku?

Gość mąż ni e mąż
kobieto nie wychodz za mąż:( rozmyśl sie

No co Ty, dlaczego w żakieciku??:-( Właśnie w żakieciku wyglądałabyś dziwnie. Przecież to uroczysty i wspaniały dzień, dlaczego więs masz się ubierać jak na co dzień do pracy? Wg. mnie, wiek Twój nie ma tu nic do rzeczy. Jest wiele pięknych, eleganckich sukien, odpowiednich dle poważnej kobiety. Z tym ecru i cappucino to bardzo dobry pomysł. Ładne są też suknie w tzw. szampańskim kolorze, czy w jaśniutkim złocie. Coś o klasycznym, eleganckim kroju. Powinnaś ubrac się tak, byś sama była z siebie zadowolona! zobacz np. tu: www.suknie-slubne.pl/index1.php Idz do sklepu i przymierz kilka takich sukien, a zobaczysz, jak pięknie będziesz wyglądać. Pozdrawiam i gratuluję! :-) :-) :-)

Gość Snow
No co TY? w żakieciku to jak bedziesz miałą jakieś 65 lat

hmmm.. a jaki masz rozmair na mam do sprzedania sliczna sukienke nie wiele odkrywa i jest bardzo ładna rozmair 36-38

Gość fuczusiavppl
oczywiscie ze kwiat we wslosach pasuje taka calla np super by wygladala a sukni jest tyle pieknych kw ktorych wlasnie osoby po 30 swietnie wygladaja idz do salonu i zmierz cos delikatnie zdobionegio i niezbyt rozlozystego jest tego duzo i sa piekne gratuluje i zycze powodzenia

Gość jaka rada
Dzieki kobietki za rady.Pozdrawiam