Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki chłopak

W dzisiejszych czasach liczy sie głównie wygląd....

Polecane posty

Gość Brzydki chłopak

I nie mówicie mi, że tak nie jest.... Mam 26 lat i jestem sam od 3 lat.... Próbuje kogoś poznać, ale zawsze kończy sie na tym samym - słyszę : NIE JESTEś W MOIM TYPIE... JESTEś BRZYDKI itd itp... Ktoś z tego forum polecił mi aby założyć sobie konto na randkach internetopwych. No i zrobiłem to. Mam kilka profili na różnych portalach. W nich dziewczyny piszą że zawsze odpisują tym co do nich piszą. No cóż - mnie jakoś ZADNA dziewczyna nie odpisala.... Doslownie zero !!! A napisalem do ponad 100 dziewczyn To chyba nie przypadek ? Wiec nie wciskajcie ciemnoty, ze wyglad sie nie liczy bo na poczatku kazdy na to patrzy... widocznie jestem paskudny :-(

Gość do księżyca
Sam od trzech lat czyli któraś jednak Ciebie zechciała. Nie widzę problemu, czekaj na taką następną.

Gość Brzydki chłopak
no ok, ale dlaczego dziewczyny piszą w swoich profilach, że odpiszą na każdą wiadomość a później zwyczajnie olewają ??? to moim zdaniem źle świadczy o tych PANIACH rozumiem, ze ktoś może sie nie spodobać, ale niech to napisze a nie milczą - debilki

Gość do księżyca
No no...widzę kulturalny z Ciebie człek. powodzenia

Kazdemu podoba sie cos innego, cos przyciaga, cos odpycha. Bardziej liczy sie to \"cos\" niz ogolna uroda.

Gość ktośka...
są ludzie przystojni na pierwszy rzut oka, a w środku zupełnie puści. Uwierz mi uroda przemija a piękno serca pozostaje. Zrozumiałam to tak naprawdę dopiero tego roku w czerwcu, doświadczyłam na własnej skórze.

Gość Brzydki chłopak
obłudnice !!!! piszą co innego a robią co innego.... patrzą na profil, ogladają zdjęcia i ani be ani me... piszą to pewnie po to aby wydawało się, że są fajne, miłe, sympatyczne, że każdemu odpisują... a tu gówno prawda.... nie nawidze dwulicowości.... czy dziewczyny nie mogą być normalne ??:-(

Gość Brzydki chłopak
to co mają zrobić ci mniej urodziwi ? inni mają wybór, zatrzęsienie wręcz a ci brzydsi są sami i nikt ich nie chce.... to ma być sprawiedliwe ??? :-(

Gość Guinesska
E tam, sam sobie wkręcasz. Ja nie znam dziewczyn, które by patrzyły tylko na wygląd, bynajmniej ja nie patrzę. Jasne wygląd się liczy, ale tylko na początku, potem już schodzi na dalszy plan. Zresztą nie wiem dlaczego uważasz się za brzydkiego. Może pokaż jakieś zdjęcie bo nie chce mi się wierzyć :) Mój facet też uważa że jest brzydki, ale dla mnie najprzystojniejszy i najukochańszy. Nie łam się!

Gość bach
brzydko napisales,a one pisza tak by przyciagnac jak najwiecej odpowiedzi,a potem dokonuja selekcji,ale to nie debilizm

Chłopaku a jakby napisala do Ciebie dziewczyna ktora nie jest w ogole w Twoim typie to ciagnalbys dyskusje ?? Moi exowie to naprawde nie byli cudami natury, ale mieli to cos co ciagnelo jak magnes, moze Ty tez kogos przyciagniesz ?

Gość ktośka...
Nie wiem czy to dobry pomysł z tymi randkami. Takiej osoby nie spotkasz w dyskotece Szukaj w miejscach, patrząc przez pryzmat cech jakie chciałbyś aby posiadała

Guineska krecisz... pewnie ze wyglad nie liczy sie schodzi na plan dalszy jezeli szukasz przyjaciela... ale watpie zebys byla w stanie zyc z czlowiekiem ktory nie pociaga Cie fizycznie... to jeden z aspektow udanego zwiazku nie oszukujmy sie

Gość Brzydki chłopak
czy napisałbym do dziewczyny która by mi sie nie podobała ? OCZYWIśCIE, żE TAK !!! napisalbym ze dziekuje za zainteresowanie, ale nie jest w moim typie... ja nie robie z geby cholewy ze co innego mowie a co innego robie a one nie odzywaja sie wogole !!!

Nie mierz innych swoja miara... tak powinna sie zachowac osoba dobrze wychowana... ale wiemy jak jest wiec co sie oszukiwac. Chyba ze panna dostaje dziennie po 100 wiadomosci to sie nie dziwie ze nie ma ochoty odpisywac na wszystkie ;P kwestia dyskusyjna.

Gość Guinesska
tulipan > no ale to czy facet mnie pociąga czy nie tylko w małym stopniu zależy od urody. Mnie np. pociągają faceci mocni psychicznie, o silnych osobowościach. A facet wiedzący czego chce i umiejący zainteresować czymś kobietę może być i brzydalem, ale laski będą do niego ciągnęły. Wiem po sobie.

Gość ktośka...
Widze że nie szukasz tej jedynej, tylko bądz jakiej...

Gość ktośka...
Guinesska witaj w klubie mam podobnie

Gość chmmmmmmmm
a moze pokaż link tej Twojej stronki internetowej

Gość Brzydki chłopak
Guineska tu ja sie nie zgodze... skoro ktos zupelnie nie pociaga Cie ffizycznie, nie masz ochoty na poznawanie jego osobowosci, pasji itd chocby nie wiem jak wspanialy byl, jesli odpycha Cie fizycznie to nic z tego nie bedzie, to bedzie oszukiwanie siebie dlatego jest mi cholernie przykro, ze urodzilem sie brzydki... wiem ze taki jestem bo nie raz slyszalem o sobie opinie.... mimo ze mam ponoc fajny charakter, ale wygladu za grosz nie jestem jak slynny Tomek z kafeterii co nic nie robi bo zalozyl ze jest zerem i zadna go nie zechce ja sie staram, zagaduje dziewczyny ale ciagle slysze odmowy

Gość zastanawiam sie
ja swojego chlopaka wymodlilam-mowie powaznie

Gość agata-----
brzydki chlopaku podaj tu adres jednego ze swoich profili, :> moze powiniens dac lepsza fotke... hm? albo pisac do dziewczyn cos oryginalnego... moze po prostu przynudzasz

Gość ktośka...
zastanawiam sie takie rzeczy są możliwe sama się nad tym zastanawiam

Gość Brzydki chłopak
prosze - oto link do mojego profilu - tylko prosze nie smiejcie sie ze mnie www.azwierzyn.sympatia.onet.pl ciekawe co powiecie....

zgodze sie z Guinesska jak zobaczylam swojego przyszlego meza po raz pierwszy to do glowy by mi nie przyszlo ze wyjde za tego czlowieka a jednak....... wyglad jest tym co widzimy na poczatku i jesli wrzucasz swoje malo atrakcyjne zdjecie na portal randkowy to sie nie dziw ze nie ma odzewu. tam przeciez jest najzwyklejszy przeglad cech fizycznych danej osoby i ktos kto nie wyglada jak bostwo opada na starcie. normalnych dziewczyn szuka sie w realu, bo zadna normalna i swiadoma swojej wartosci dziewczyna nie wklei sie do sieci. a jak chcesz zaprezentowac swoje wnetrze, swoj charakter, zalety i wady, to co lubisz i czym sie pasjonujesz? przeciez zdjecie tego nie odda. zainwestuj w realne spotkania 3-go stopnia powodzenia 🖐️