Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki chłopak

W dzisiejszych czasach liczy sie głównie wygląd....

Polecane posty

Gość może najpierw
"Nasza dalsza rodzina oraz część ludzi z osiedla nie jest nam do końca życzliwa. Widać u nich wiele zazdrości. Ale czego nam zazdroszczą? Tego, że się uczę? Ile wszak to mnie kosztuje energii, wy-siłku. Tego nikt nie widzi. Ja też mam niepowodzenia. Mam niewiele pieniędzy, brak życia osobistego. Dlaczego zatem ludzie tacy są nieżyczliwi. Też powtarzałem jeden rok na jednej uczelni, a pracę pisałem bardzo długo. Oczywiście są obok mnie też życzliwi ludzie. " ----------czy profil to pamiętnik?:D

Gość może najpierw
Nie jestem Hołotą...:O

Gość może najpierw
No...:P

dobrze ze to topic o wygladzie autora. doszlam do polowy opisu i jestem zniechecona. czlowieku ty nie masz problemu z wygladem tylko z osobowoscia i charakterem. ale co tam czytam dalej.......

Gość Brzydki chłopak
może najpierw Wydajesz się być delikatną i inteligentną osobą, może podasz mi swojego maila ??

Gość gfiasda
stary zrobie z ciebie drugiego knonowicza juz to daje na smog

Gość o_rany_
moze popatrz na to, ze od kobiet wymagasz nie wiadomo czego, a o sobie piszesz "ja nic nie moge Ci dac, jestem wredny, nieatrakcyjny" itp czlowieku, to co ty mozesz zaoferowac od siebie???

Gość może najpierw
Nie, bo hołotą też nie jestem. Czarny to taki sam kolor jak pomarańczowy, na czarno napisałabym to samo.

Gość matko jedyna
po przeczytaniu Twojego profilu w zyciu bym do Ciebie nie odpisała po pierwsze: ortografia po drugie: za często podkreślasz swój stan majątkowy ( co to ma byc? nie oferujesz przecież sponsoringu tylko znajomość) po trzecie: uważam, ze jesteś typem: ale ja mam wysokie zdanie na swój temat, ile to ja osiagnąłem, mimo tego, że moi rodzice nic mi nie zapewnili, bo nic nie mają po czwarte: opis ideału kobiety... tego akurat nie skomentuję bardziej, bo słów mi brak, szukasz kobiety, która by patrzyła na Ciebie jak na bóstwo, wielbiła Cię, coś sobą reprezentował, ale, żeby broń Boże, nie miała poczucia własnej wartości i w niczym (Twoim zdaniem) nie przewyższała Cię a teraz podsumowanie, tym razem o mnie mam 28 lat, kończe doktorat, mam ustabilizowaną sytuację materialną (ponieważ potrafię pogodzić uczelnię i prace dodatkową - nauka dla Ciebie), jestem wysoka, szczupła, a moja fizyczność, wygląd przyciąga wielu facetów... jestem sama... tylko, że nie biadolę tak jak Ty, nie szukam księcia z bajki, nie chcę, żeby mój facet był tylko osobą, której by mi pozazdroszczono... ja czekam, aż pokocham i zostanę pokochana... może to będzie książe, ale może tym księciem będzie facet, którego minę, gdy będzie układał kostkę brukową

Gość Brzydki chlopak
Ehh kobietki. Ten profil mial byc taki specyficzny najwyrazniej tylko niektore osoby sa w stanie docenic takie poczucie humoru :) moje.

Gość może najpierw
Dziękuję, ale mam męża, kochanka i pięcioro dzieci, szóste w drodze, więc nie skorzystam:) Kłaniam się uniżenie:P

Gość qrka222
"Jeżeli Ci się mój profil nie podoba to nie odpisuj, ale nie oceniaj mnie. " To co sie dziwisz, ze kobiety do Ciebie nie piszą? Dales im pozwolenie.

Gość matko jedyna
jakie poczucie humoru??? to zniechęca do czytania, marnowania czasu, do Ciebie jako faceta... do Ciebie jako osoby...

Gość o_rany_
poczucie humoru? hehehe prosze o cytaty, bo sie nie dopatrzylam ;) dla mnie to jest to smiertelnie powazne i szczerze mowiac zalosne

Gość Brzydki chlopak
Jaja sobie z was robie. lykacie wszystko jak zawodowe obciagary.

Gość chmmmmmmmm
nie jestes brzydki - po prostu masz sztywniackie wstrętne zdjecie

Gość ktośka...
tego nie pisze Brzydki chłopak... on używał polskich znaków a ten nowy tego nie robi

Gość może najpierw
A skąd mamy pewność że jakiś idiota nie robi sobie jaj z azwierzyna? Hę? Tego też nie wiemy

Gość Brzydki chlopak
Gratuluje :) jedna trzezwo patrzaca kobieta.

napisalabym do ciebie po samym obejrzeniu zdjecia. z przykroscia stwierdzam ze (hipotetycznie oczywiscie) po tym jak przebrnelam przez twoj szczegolowy opis i moje checi sa juz rowne zeru. niestety nie podzielam twojego poczucia humoru, chociaz doceniam szczerosc. zdecydowanie powinienes zmienic i skrocic opis. przez to sam odbierasz sobie szanse spotkania dziewczyny i opowiedzenia o sobie. i jak widzisz nie liczy sie tylko wyglad :(

Gość matko jedyna
może ktoś ima ubaw, co zmienia faktu, że po przeczytaniu tego profilu coś mnie trafiło... tacy ludzie też niestety istnieją...

Gość o_rany_
a potem jeszcze oskarzaja wszystkich naokolo, ze patrza tylko na wyglad

Gość GPFF
WSZYSTKIE JESTESCIE STRASZNIE DWULICOWE Teraz piszecie, ze nie jest brzydki, ze chetnie byscie zagadaly, ale w realu NIGDY byscie sie nie odwazyly. A piszecie tak tylko dlatego, zeby chlopaka podniesc na duchu.

Gość ktośka...
Brzydki chłopaku pisz dalej, rozbawiłeś mnie do łez, mam jeszcze 30 min do zajęć więc umil mi czas heh...

Gość o_rany_
bo chodzi o to, ze on nie jest brzydki, tylko ma zjebany charakter