Nanka880 0 Napisano Grudzień 5, 2006 Poprostu nie wiem co sie dzieje .Bralam Logest przez 3 miesiace i nie wytrzymalam dluzej. Odstawilam je poniewaz czulam sie fatalnie. Przez pierwszy miesiac ok ale 2 kolejne ...uuu ciezko : placz , stany depresyjne, sennosc i zmiany nastroju co 5 min brak sil na cokolwiek. A spadek libigo spadl do tego stopnia ze zero ochoty na seks ..teraz juz nie biore 2 tyg tabletek i wszystko jest tak jak przed braniem czyli ok :) pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva 27 lat 0 Napisano Marzec 29, 2007 Hej ! To normalne. Też biorę Logest i niezbyt dobrze się czuję, ale pomśl sobie co by bylo gdybyś była w ciąży, jak wtedy cżłowiek się fatalnie czuje, albo nawet sam lęk przed nią? Lepiej bierz proszki i nie marudź bo to da się wytrzymać, potem będzie lepiej. Ja miałam taki odpał, że jak zaczęłam brać to bałam się ciemności, jak nadchodził wieczór to dostawałm \"kota\" bałam się, że zaraz umrę itd., ale teraz jest już lepiej, za to koszmarnie rozbolaly mnie piersi, powiększyły się tak, że się w stanik nie mieszczą, są twarde, nabrzmmiałe i nie mogę się do nich dotknąć. Pozdrawiam Eva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia 0505 0 Napisano Marzec 29, 2007 to wcale nie jest normalne!!!!! jak możesz nawet tak myśleć!!!! jak takie rzeczy się dzieją to trzeba albo odstawić, albo zmienić na inne! dobrze radzę, przecież nie po to je bierzesz żeby cały czas się źle czuć i nie mieć ochoty na nic, a już najmniej na seks. więc idź do lekarza i spróbuj innych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala muminka 0 Napisano Marzec 29, 2007 czasami tak sie zdarza. radze pojsc do ginekologa i zmienic na inne.te najwyrazniej sa nieodpowiednie. lekarz dobierze z nieco innym skladem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa 27 lat Napisano Marzec 29, 2007 A piersi was bolą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia 0505 0 Napisano Marzec 29, 2007 jak brałam to nie bolały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach