Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunia....

wypadajace wlosy!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gunia....

Ja juz nie mam sily:( bardzo wypadaja mi wlosy..nigdy nie mialam bujnej czurynki..ale teraz to juz jest przegicie...jak myje to wychodzi mi ok 100:( przy jednym myciu!!!!albo i nawet wiecej poprostu garsciami...biore tabletki REVALID i raz w tyg nakladam odzywke WAX...niewiem co ja bym mogla wiecej zrobic..jak bylam u dermatolog to troche olala sprawe:( ehhhhh ja nichce byc lysa!!!! a juz mi sie robia zakola:(:( POMOCY!!!!!!!!

Gość gunia....
haloooooooooooooo!!!!!!MARTWIE SIE!!:(

Gość mam to samo niestety
zazywam od miesica silice

Gość gunia....
ja silice bralam jakies 3 miechy i nic nie pomaga;/

Gość czarne złoto
Dziewczyny drogie!! Urodziłam dwoje dzieci i po każdym porodzie wypadały mi włosy. Potem trochę je zaniedbałam bo używałam prostownicy codziennie i wypadały garściami. I zawsze ta sama metoda: szłam do apteki i kupowałam po 34 zł szampon VICHY czerwony do wypadających włosów i tylko pół butelki zużywałam i zawsze pomagało. Zawsze !!! Nawet po kilku już razach było znaczna poprawa. Po zużyciu pół butelki odstawiałam go i już nie miałam na szczotce ani jednego włosa. Naprawdę! I tylko ten preparat Wam wszystkim polecam!. Pozdrawiam.

Gość drogi ten szampon
czemu kosmetyki vichy sa tak drogie?????????????

Gość oj tam szampon
jeszcze póltora miesiąca temu wypadały mi włosy tak że też myślałam że będę łysa.mój fryzjer powiedział że to normalne i że panikuję.a ja po protu już widziałam łyse placki na głowie:)zaczęłam brać skrzyp polny.i niech mi nikt nie mówi że on nie działa.wiadomo że po dwóch tygodniach nic nie będzie.ale kiedy brałam 4 tabletki dziennie przez miesiąc,a potem 2 przez prawie cały drugi zobaczyłam że mniej już ich zostaje mi w garści.a szampony i jakieś tak odżywki działają od zewnątrz, co niewiele pomaga na dużą utratę włosów.a vichy?no cóż teraz są te nowe preparaty,ale pani w aptece powiedziała mi że tamte kuracje też trzeba powtarzać przez 2-3 miesiące aby było widać efekty.także wolałam wydać 20 a nie 120 zł:)miesięcznie

Gość zakata
Gunia, też miałam okropny problem z wypadaniem włosów- trwało to ostatnie pół roku - przerzedzone okropnie ale wreszcie pojawiły się króciutkie odrosty. Polecam Ci ten wątek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153843 Znalazłam tam wiele cennych rad, recenzje wszystkich preparatów na rynku- zarówno kosmetyków jak i leków i suplementów razem z cenami kuracji. Wiem że to kupa czytania, ale warto poświęcić trochę czasu- zakładanie nowego wątku rozprasza informacje na forum.Ż ycze efektów i powrotu gęstej czupryny ;-)

Gość marmolada7
witam.... ja też zaczynam się coraz bardziej martwić o moją czuprynkę. Kiedyś miałam bardzo gęste i suche włosy.W okresie dojrzewania zmieniły się one na przetłuszczające,bardzo przetłuszczające.Doszło do tego,że w efekcie myłam je rano,a wieczorem były już brudne.Wypadały,ale raczej w granicach normy.Rok temu zdecydowałam się zmienić fryzurę.Postopniowałam je i zaczęłam używać prostownicy.A teraz...teraz tuż nad czołem moje włosy są tak rzadkie,że można zobaczyć skórę głowy do jej połowy.Do tego przetłuszczają się holernie i są oklapłe.Nie wiem co robić.Boję się,że to jakiś rodzaj łysienia...ale dlaczego?Nie wiem do kogo iść z tym problemem,czego uzywać,by włosy odzyskały swoją dawną gęstość.Przecież nigdy ich nie rozjaśniałąm ani nie farbowałam!!!!

Jak miałam kiedyś długie włosy to miałam ten sam problem.Gdy ściełam włosy mój problem zniknął.

Gość gość
Mi też kiedyś bardzo wypadały włosy. Niestety tak czasami bywa. Mi też niestety tak kiedyś wypadały. W końcu natrafiłam na świetny preparat z tej firmy: http://dermastic.eu/, bardzo mi pomógł wtedy.

Gość gość
Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest stary i dobrze znany Biotebal. Działą za każdym razem i skutecznie uwalnia od problemu osłabionych i wypadających włosów.

Gość gość
Jednak nie ma to jak biotyna, najskuteczniej wzmacnia wypadające włosy. Przynajmniej uwalnia od kłopotu i nie trzeba szukać tysiąca pomysłów, żeby włosy wyglądały pięknie.

Gość mirandaa

moze powinnas zrobic sobie jakas badania pod katem chorob tarczycy? czasem wypadnaie wlosow swiadczy o chorobie. albo kup sobie cos prozadnego do pielegnacji. mi pomogla seria absolutdaymoist z inoar. nie dosc ze wlosy mi wypadaly to jeszcze byly suche i szorstkie od rozjasniania. po tych kosmetykach widze roznice :)