Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia17

jaki wybrac kolor?

Polecane posty

Gość justysia17

prosze o pomoc.. chciałabym pofarbowac włosy na brązowo. ale niewiem cz wybrac jansy brz czy jakis ciemniejszy... mam niebieskie oczy i średni odcień karnacji.. włosy sa tkj. ciemny bląd... niewiem czy jesli pofarbuje jansym brazem to wyjdzie mi rzeczywiście brazowy? czy jakis rudy..;/ proponowano mi kolor ,,palona kawa'' ale czy niebedzie on skolei zaciemny?? pomocy...! :(

Gość wybierz najlepiej
w kolorze zblizonym do swojego naturalnego w cieplym odcieniu .

w ciepłym odcieniu? z opisu wynika, że moja imienniczka ma chłodny typ urody (lato), na co wskazują włosy ciemny blond i niebieskie oczy. proponuję średni, chłodny brąz. nie używaj ciemnego brazu, czekolady itp., gdyż takie odcienie wychodzą na włosach jako czerń, a ta ani nie pasuje do tego typu urody, ani się nie zmywa. najlepiej byłoby pójść do fryzjera... ale cóż. najlepiej jedno opakowanie brązu wymieszać z połową ciemnego, popielatego blondu - nie obawiaj się, że to sprawi, że kolor będzie jasny, to tylko nada brązowi chłodny odcień (włosy farbowane samym brązem rudzieją, a taki odcień nie pasuje do chłodnego typu urody).