Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felka 00

BYŁAM Z NIM 3 TYGODNIE

Polecane posty

Gość felka 00

I od ponad 3 miesiecy przezywam to rozstanie czy ja jestem jakas chora?

Gość felka 00
Znamy sie co prawda od ponad roku, 3 miesiace spotykalismy sie, ale i tak wydaje mi sie to nienormalne !!!!!!!!!!!

Gość felka 00
Para bylismy tylko 3 tygodnie to bardzo krotko a ja wciaz tesknie za nim.

to co powiesz o kobietach, ktore po jednej nocy nie moga o facecie do konca zycia zapomniec...? :/

Gość mychula
Znam to :( - 2 tygodnie zwiazku, minal ponad rok a ja dalej czasem tesknie, a jak spotykam to trzesa mi sie rece :0

Gość felka 00
W zyciu wszystko jest mozliwe . Ale nie strasz ze to moze mi zostac do konca zycia.

Gość felka 00
mychula nie strasz, rok czasu !!!! A probowalas z kims innym ?

felka 00 - ja nie strasze :P ale na moje oko (co prawda troche chore, hehe...) to nie ma mozliwosci zapomniec, albo opanowac trzesienia rak (a propos postu mychuli - nie wiem, czy dobrze odmienilam Twoj nick:)), nawet jesli \"zwiazek\" trwal 2 dni... no chyba, ze sie nie kochalo :P

Gość mychula
Probowalam i nikt jak narazie mu nie dorownuje :(. Tak zeby bylo scislej to ponad rok... Teraz to juz jest dobrze, ale wczesniej istna nieuleczalna obsesja :/. Trzymam kciuki zebys tak nie miala bo cizka sprawa - w koncu zaczniesz sie na siebie wkurzac a to i tak nie pomaga

Gość felka 00
Ja juz poznalam kogos, ale ze nie jest tym poprzednim niemal natychmiastowo go odtracilam, ja pomysle ze np. mialabym tego ktory sie mna interesuje pocalowac, nie :o :o

Wiem jak to jest bylam w podobnej sytuacji ale odkrylam w czym tkwi sekret:)poprostu zakochujesz sie w jego wyobrazeniu a nie w nim samym,ja tak mialam bylam z kolesiem troszke dluzej niz 2 tyg rozstalismy sie a ja nie moglam o nim zapomniec przez 2 lata!!Myslalam tesknilam wspominalam ,uwazalam Go za ideal i tak sama sie wkrecalam,dopiero po jakims czasie dotarlo do mnie ze on wcale nie jest taki jak w mojej glowie:)Wiesz pierwsze miesiace zawsze sa jak w bajce a Ty pamietasz tylko wlasnie ta bajke:) Moze u Ciebie tez jak jest:) A tak wogole to czemu nie jestescie razem??

Gość felka 00
Przez jego niezdecydowanie, nie wiedzial czego chce i mnie od siebie odsunal, choc wszystko sie wlasnie zapowiadalo ze bedzie jak w niebie.

Gość felka 00
Up

Gość taka jedna stara a naiwna
No właśnie.....to ja jestem taką kobietą, która po jednej nocy nie mogła się pozbierac przez 12 ( wczoraj minęło) LAT!

Gość felka 00
12 lat !! Zaden inny mu nie dorownal ??????

Potem był już ( i nadal jest) tylko jeden i pewno tak już zostanie. Myślę, e do końca życia będę tęsknić za tamtym.

Gość uła
... a ja mam jeszcze gorzej ... bo był rok w necie, potem raptem miesiąc realnie ... rozpadło się, a dla mnie życia nie ma ... Tylko On. W głowie. On.

Gość felka 00
Jestem w wielkim szoku !!!

No to sie otrząśnij. :) Jesteś prawdopodobnie młoda, wszystko przed Tobą:) Chcę Ci tylko powiedziec, że prawdziwa miłość na pewno istnieje, ale nie zawsze może być spełniona, czasem to rana na całe życie, nieważne, ważne, że przeżyłam coś takiego! Że było mi to dane. Przynjamniej wiem, o czym piszą w książkach...:

Gość felka 00
Ja sie wlasnie probuje otrzasnac, ale jak na razie to slabo mi to wychodzi, to bylo dla mnie cos bardzo wyjatkowego ! Nie ma dnia, chwili zebym o nim nie myslala!

no to myśl! Myśl aż się wypali, albo nie.....w każdym razie wiesz, że żyjesz!

Gość felka 00
Probowalam sie z kims spotykac, ale wciaz szukam jego w innych, wiem ze tak nie mozna .

Gość czy
Moja wielka miłość trwała 3 dni. Było to kilka lat temu, ale jeszcze dziś gdy o tym myślę, mam ciarki. Było, minęło ale pamięć pozostanie na zawsze:)

Gość felka 00
Najgorsza jest ta bezsilnosc !!

Gość felka 00
I strach ze juz nigdy nikt nie bedzie rownie wyjatkowy :(

Gość felka 00
:)