Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceiakwa...4568

czy istnieje taki facet ktory nigdy nie zdradzil swojej kobiety?

Polecane posty

Gość złotousty kręciel gminny
do ah te kobiety frajer z ciebie nie wiesz co dobre ja rucham na prawo i lewo juz w dwa dni po slubie bylem na cichodajkach cienias

Gość tak istnieje
ale w kiepskich filmach

"lubisz" to złe słowo ;) sprawy typowo z siłowni mają się tak że tydzień temu skończyłem cykl. Obecnie od jutra odblok :) i myślę że około stycznia zrobię ostatni w karierze ;) bo kiedyś w końcu trzeba przywrócić ład w organizmie. Jak by nie patrzeć mam już 29 lat i tak myślę że następnej pannie przydało by się gola strzelić ;)

Gość hshsjs
najlepiej zna sie tym Sedesee_Oryginal_ :P

Gość Alwaroo
To pytanie nie jest do wszystkich chłopaków/mezczyzn Tylko ci najprzystojniejsi i najbardziej wartosciowi zdradzaja bo tylko oni maja taka "okazje" - jestescie z kims wyjatkowym (oczywiscie wyłanczamy z tej grupy plebsów co sie pieps** z piwem w reku z byle kim tzn nie szanuja sie) Zalezy od wieku , do 21 to zdrady mozna chyba wybaczyc?) do 21 lat wydaje Mi sie ze nie bede miał obiekcji zdradzac Mojej dziewczyny .. potem bedzie juz trudniej ale mysle ze bede to robił

Gość lubliniak40latek
ja nigdy nie zdradziłem choć mamy 18 lat stażu.ale i tak zawsze byłem oskarżany o zdradę i przyznam że mam tego dość .sexu mam tyle co kot napłakał .pewnie po prostu nigdy mnie nie kochała .

Gość siid
jestem facetem który nigdy nie zdradził. często oglądam d***** z okolicy.tylko dlatego ze mogę je znać lub mogę sobie zwalić przy ich zdjęciach. moje kob ieta jest w innym kraju.mam codzienne ochotę na sex,ale nie zdradzam.Renia Grabowska jest pomocna.chyba każdy kochający facet się ze mną zgodzi?

Gość gość
Sa tacy . Spotkalam .

Gość gośćPablo
tak mam 43 lata i nigdy nie zdradziłem zony ale mi nie wierzy bo czasami oglądałem filmiki z kobietami i nie wiem czy nigdy juz mi nie uwierzy przykro mi ale co mam zrobić a ma innych przyjaciół co jej mówią ze to jest nie możliwe pomuszcie Paweł

Gość gość
Swojej nigdy, zdradzałem cudze, ale skoro są cudze to chyba nie zdrada :-P