Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kopysia

Boje sie

Polecane posty

co moze oznaczac opis: 180/h... milosc naprawde istnieje... Wlasnie sie z nim poklocilam powaznie boje sie ze siadl za kolko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Natalia1981
tak bym to zrozumiala ale bedzie dobrze nie martw sie

Udost臋pnij ten post

on nie m a prawka mial juz jeden wypadek nie odbiera telefonu ... Ku**** co ja mam zrobic :/;/;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak sie sam rozpieprzy to
p贸艂 biedy, gorzej jak kogos zabije przy okazji... debil :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja m贸wi臋 tak....
Mo偶e kupil sobie jaki艣 szybki samoch贸d(czt. jeyn膮 rzecz kt贸r膮 tak naprawd臋 kochaj膮 faceci) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaaaaaaaa
Nie wkurwiaj mnie debilu pierdolony !!!!!!!!!1 bo jestes tak zalosny jak moje gowno Ty pierdolona zakalo jeszcez jeden taki tekst a Cie znajde warochlascie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Udost臋pnij ten post

On jezdzi dobrze prawko ma tylko ze wypral wiec narazie nei ma jak go paly zlapi膮 czy cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ONAAAAAAAAAA............
jak sie sam rozpieprzy to Ty kurwo jak mozesz tak pisac KURWISZONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 SKAD SIE BIORA TAKIE PIERDOLONE DOWNY \!!!!!!!!!!! NIE ROZUMIECIE KURWA ZYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jednego debila mniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopysiaa
;(cdlaczego tacy jestescie

Udost臋pnij ten post

ja tez zawsze umieram ze strachu o Niego... Wtedy pisze tylko ze bardzo sie martwie, ze moze sie nie odzywac do mnie wcale, ale niech chociaz pusci strza艂ke ze zyje. Czasem skutkuje. Trzymaj sie!

Udost臋pnij ten post

miejmy nadzieje ,ze to taki maly szantazyk emocjonalny oby badzmy tez mysli ze tw贸j ch艂opak ma rozum napisz mu smsa : odpusc chociaz sygna艂ka umieram ze strachu ze cos ci sie sta艂o - bo gdyby tak by艂o umar艂abym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musz臋 si臋 zgodzi膰 z tymi
kt贸rzy pisz膮 okrutn膮 prawd臋, 偶e jednego debila b臋dzie mniej. tacy idioci nigdy nie powinni dosta膰 prawa jazdy. jakby taki zabi艂 Wam matk臋 to by艣cie go sami rozstrzelali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziara
w dobie skr贸conych komunikat贸w GG i kom贸reczek bez kt贸rych nie mo偶na si臋 obej艣膰 偶ycie sta艂o sie czym艣 gorszym ni偶 ci膮giem powtarzaj膮cyhc si臋 konieczno艣ci...co samo w sobie jest strasznym bezsensem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no c贸偶...
>180/h... milosc naprawde istnieje...< z tego wida膰 ....偶e do g艂upoty. Mi艂o艣膰 do g艂upoty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopysie nie chce cie martwic
ale ten twoj facet to jakis dupek skonczony. wez sobie znajdz kogos bardziej odpowiedniego, nie jakiegos dzieciaka niedojrzalego emocjonalnie. Idiota po prostu. Ktory normalny czlowiek robi takie wjazdy najblizszej osobie? Kopysiu, malo ci problemow w domu, musisz sie jeszcze jakims dupkiem przejmowac?

Udost臋pnij ten post