Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopysia

Boje sie

Polecane posty

co moze oznaczac opis: 180/h... milosc naprawde istnieje... Wlasnie sie z nim poklocilam powaznie boje sie ze siadl za kolko

Gość Natalia1981
tak bym to zrozumiala ale bedzie dobrze nie martw sie

on nie m a prawka mial juz jeden wypadek nie odbiera telefonu ... Ku**** co ja mam zrobic :/;/;/

Gość jak sie sam rozpieprzy to
pół biedy, gorzej jak kogos zabije przy okazji... debil :O

Gość ja mówię tak....
Może kupil sobie jakiś szybki samochód(czt. jeyną rzecz którą tak naprawdę kochają faceci) ;)

Gość onaaaaaaaa
Nie wkurwiaj mnie debilu pierdolony !!!!!!!!!1 bo jestes tak zalosny jak moje gowno Ty pierdolona zakalo jeszcez jeden taki tekst a Cie znajde warochlascie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

On jezdzi dobrze prawko ma tylko ze wypral wiec narazie nei ma jak go paly zlapią czy cos

Gość ONAAAAAAAAAA............
jak sie sam rozpieprzy to Ty kurwo jak mozesz tak pisac KURWISZONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 SKAD SIE BIORA TAKIE PIERDOLONE DOWNY \!!!!!!!!!!! NIE ROZUMIECIE KURWA ZYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość jednego debila mniej

Gość kopysiaa
;(cdlaczego tacy jestescie

ja tez zawsze umieram ze strachu o Niego... Wtedy pisze tylko ze bardzo sie martwie, ze moze sie nie odzywac do mnie wcale, ale niech chociaz pusci strzałke ze zyje. Czasem skutkuje. Trzymaj sie!

miejmy nadzieje ,ze to taki maly szantazyk emocjonalny oby badzmy tez mysli ze twój chłopak ma rozum napisz mu smsa : odpusc chociaz sygnałka umieram ze strachu ze cos ci sie stało - bo gdyby tak było umarłabym

Gość muszę się zgodzić z tymi
którzy piszą okrutną prawdę, że jednego debila będzie mniej. tacy idioci nigdy nie powinni dostać prawa jazdy. jakby taki zabił Wam matkę to byście go sami rozstrzelali.

Gość dziara
w dobie skróconych komunikatów GG i komóreczek bez których nie można się obejść życie stało sie czymś gorszym niż ciągiem powtarzającyhc się konieczności...co samo w sobie jest strasznym bezsensem

Gość no cóż...
>180/h... milosc naprawde istnieje...< z tego widać ....że do głupoty. Miłość do głupoty :)

Gość kopysie nie chce cie martwic
ale ten twoj facet to jakis dupek skonczony. wez sobie znajdz kogos bardziej odpowiedniego, nie jakiegos dzieciaka niedojrzalego emocjonalnie. Idiota po prostu. Ktory normalny czlowiek robi takie wjazdy najblizszej osobie? Kopysiu, malo ci problemow w domu, musisz sie jeszcze jakims dupkiem przejmowac?