Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka_ka

pytanie so panow na kafe????????????????

Polecane posty

Gość ka_ka

jakis czas temu poznalam fajnego faceta i od pierwzsej chwili moje serduszko mocniej zabilo, spotykalismy sie przez jakis czas ale niestety nasze drogi sie rozeszly :( powiedzmy ze udalo mi sie zapomniec i bylo ok ale niedawno spotkalismy sie przypadkiem i mojes serduszko tak zabilo jak jeszcze nigdy, myslalm ze normalnie wyskoczy a motylki szalaly na maksa :) teraz rozmawiamy czsaem na gg i jest naprawde milo tylko ze ja bym chciala cos wiecej a nie tylko znajomosc... on niby zainteresowany ale przed naszym pozaniem rozstal sie z dziweczyna z ktora planowal przyszlosc, to juz definitywnie skonczone i jestem tego pewna ale chyba niedokonca chce sie znowu wiazac przyajmniej narazie :( i tu sie pojawia pytanie... co mam zrobic zeby go przekonac i czy wypada zebym to ja zrobila pierwzsy krok albo poprostu powiedziala co czuje i poczekala na jego reakcje...?? tak jak jego nie kochalam nikogo choc juz swoje przeszlam :( nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale dodam ze on jest spod zanku blizniat help!!!! zrozpaczona steskniona i pograzona w bolu uczuc... :(:(:(

Gość Zacznij sama

Gość ka_ka
moze dodam ze ak sie pozanlismy to niby w zartach mowil ze jestem jego przyszla zona i zawsze tak sie do mnie zwracal... ja juz poprostu dluzej niemoge...:(:(:(

Gość ka_ka
zacznij sama w sensie fliru czy poprostu powiedziec jak to wyglada z mojej strony...??

Gość ka_ka
czy tu naprawde nie ma zadnych panow?? czy to jest tak beznadziejny przypadek zie nikt nie wie co poradzic...?? :(:(:(

Gość ka_ka
ja sie chyba powiesze....... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ehhh gdyby był spod innego znaku to może by sie dało coś zrobić, ale w tej sytuacji :O...niestety przypadek beznadziejny

Gość ka_ka
nawet mnie nie dobijaj :( czemu beznadziejny?? to znaczy ze co z nim nie tak??:(

Gość Darkul
ka_ka nie wieszaj sie!! Broń Boże Moim zdaniem: Powinnaś zrobić pierwszy krok. Ja sam niedawno się rozstałem z dziewczyną po 3 latach bycia razem. Boję się chyba teraz zaryzykować kolejnym cierpieniem i rozpaczą, ale jeśli by dziewczyna do mnie wystąpiła z czyms taki i do której zwracałbym się per "przyszła żono" to chyba zaryzykowałbym na jego miejscu. Ale napisałem Ci TYLKO I WYŁĄCZNIE moja opinie a nie jak postąpi. Dlatego w razie niepowodzenia nie miej do mnie zalu :( Liczę, że wszystko będzie dobrze :) 3maj się i bądź dobrej myśli, to działa ;)

Gość ile masz latek robaczku
?:O

Gość ka_ka
dzieki darkul i bardzo bym chciala zeby bylo tak jak piszesz :) w sumie nie mam nic do stracenia a zyskac moge wiele... a to ile mam latek chbe nie ma znaczenia lae nie jest tez tajemnica - 23 l. dzieki za rade i pozdrawaim :) trzymac kciuki... :)

Gość ka_ka
no i wlasnie poijawil sie na gg i zaraz zacznie sie gadka szmatka a ja sie normalnie poplacze... :( i takie jeszcze jedno putanko - co wy na to zeby wyslac mu list w ktorym wszytsko opisze??

myślę, że to świetny pomysł, a ponieważ jutro są mikołajki to powinnaś napisać mu też listę prezentów, które chciałabys otrzymać na święta

Gość darkul01
Wiesz, jak masz problemy z rozmową (chodzi mi tutaj o problemy z językiem, zasycha Ci w gardle jak zaczynasz rozmowę, nie potrafisz dobrać słów aby wyrazic wlasne mysli, język Ci się plącze) to najlepszym rozwiązaniem jest własnie list. Tylko pamiętaj, że list musi być dokladnie sprecyzowany, musisz w nim bardzo dokladnie wyrazic swoje myśli bo nie koniecznie będzie możliwości wyjasnienia niescislosci lub dopowiedzenia jakichś fragmentów czy zwrotów o ktorych zapomniałas.

Gość ka_ka
raczej nie mam problemow z mowieniem o tym co czuje tak tylko jakos wpadl mi teraz ten listdo glowy :) a tak w ogole to wlasnie gadamy i dostalam zaproszenie na weekendowy wyjazd wiec chyba nie jest zle :):):)