Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie zmienic---

doardzcie!chce zmienic fryzure i kolor wlosow! wejdzcie!

Polecane posty

Gość chce sie zmienic---

czesc wszystkim! mam wlosy za ramiona,z tylu prosto obcieta,z boku pazruki ale juz zarosniete. wlosy od spodu ciemne tzn moj naturalny ciemny blond modrsoty juz na pare cm a z wierzchu pasemka robiona rozjasniaczem joanny. jedno jest pewne..chce to zmienic! nie wiem juz na jaki zafarbowac i czy na tym rozjasniaczu dobrze mi wyjdzie! jak sie obciac? jak uzyskac jednolity blond odcien ? nie uzywajac juz joanny..pomozcie doradzcie,dajcie linki. ps.mam tylko na obciecie kase,farbowanie chce zrobic sama w domu,nie wiem tylko jaki odcien itd. dzieki za pomoc!buzka

Gość nikt nic nie wie szkoda
:(:(:(

Ciężko Ci pomóc bo nie dałaś swojego zdjęcia. Nie wiadomo jaki masz typ urody, kształt twarzy, kolor skóry, oczu i oprawy oczu oraz naturalny kolor włosów. Jeśli przynajmniej to napiszesz to postaram Ci się cos doradzić.

Gość eksperyment
musisz opisac szczegolowo kolor cery, oczu, nawet jaki lubisz styl, jak sie ubierasz, pare slow o charakterze..mozesz tez podac do kogo znanego jestes podobna..

Gość chce sie zmienic---
hikobitki! super ze sie odezwalyscie! mam 165 cm wzrostu,waze 56 kg,mam niebieskie oczy,nie za duze nie za male,karnacja raczej jasna , lubie nosic dzinsy i kowbojki,jakies fajne bkuzeczki i paski,czy tak na topie:):) wszyscy mowia mi ze w blondzie mi ladnie i tak "slodko",ale ja sama bo boje sie tego farbowania! tzn nie chce juz robic tego joanna a nie wiem jak inne farby podzialaja na moj miszmasz na glowie,mma odrosty ma pare cm,od spodu moje naturalne ciemny blond a na wierzchu pasemka,nie wyglada to ladnie :( nie wiem ale slyszlam takie opinie ze moja uroda to cos na pograniczu cameron diaz i scarlet johannson.... jesli to ma cos pomoc ps,jestem zodiakalnym blizniakiem,czyli taka troche przekorna cholera z natury:);) dzieki za wszystkie rady ! buzka!

Gość uuupppiii