Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacooo

jak ją ponownie zainteresować?

Polecane posty

Gość jacooo

Co moge zrobic? Znam od jakiegos czasu dziewczyne z ktora sie zaprzyjaznilem, powiedziala m zei rowniez bardzo mnie polubila, mielismy bardzo dobry kontakt, codziennie ze soba gadalismy. Zakochalem sie w niej i to powiedzialem. Z początku po paru dniach nie odzywalismy sie do siebie, ale potem wszystko wracalo do normy. Jakis czas temu postanowilem ze nie bede jej oszukiwal i powiem ze dalej ja kocham. Teraz podoba mi sie ktos inny, ale brakuje mi jej jako przyjaciolki. Nie odpisuje mi na sms-y czy na gg jak sie pytam co u Niej, nasz kontakt polega tylko na tym, ze gdy sie widzimy (praktycznie codziennie) ona puszcza mi oczko a ja jej mowie czesc:/ Dzisiaj probowalem z Nia troche pogadac, ale jakos nie byla specjalnie zainteresowana... Podejrzewam ze robi to po to zeby nie robic mi jakis nadziei, ale napisalem jej sms-a ze nie bede sobie juz robil nadziei... Co mozna zrobic zeby odzyskac dawna przyjaźń? Czy moze czekać?

Gość jacooo
Przestać się odzywać, to znaczy udawać ze jej nie znam jak mijamy sie 2 metry od siebie?? Macie jakies inne sugestie?

Gość Hm..
A po co chcesz ją ponownie zainteresować? Skoro już inna ci się podoba? Brakuje ci jej przyjaźni? E, to takie gadanie. Sam siebie oszukujesz. Zakochany jesteś dalej. I ona to wie.

Gość też mi sie tak wydaje
zastanów sie dobrze co czujesz i do której z dziewczyn, żebyś sie nie wplątał w jakieś dziwne układy, powodzenia

Gość Zastanawia sie...

Gość olej ją na jakis czas
To najbardziej działa na kobiety. Nic na nią nie podziała tak jak to, kiedy zorientuje się ,ze może nie być numerem 1 w twoim zyciu. Zazdrosna sama cie zagada, bedzie drążyć, by sie dowiedzieć co się stało...bo przecież dotąd ona byla twoją królewną. Straci pewność siebie ... Skąd to wiem :O Robiłam podobnie, moj kolega ewidentnie się do mnie "łasił" pisał, podrywał, a ja go traktowałam przelotnie, chwilowo ;), zbywająco itd. Dopiero mi serducho zabiło jak nagle poczułam, ze cos sie mzieniło, dalej mi mówi cześć...ale jakby nagle stracił zainteresowanie...a jak jeszcze go zobaczyłam jak wracał i gadał sobie w najlepsze z inną.... Dopiero byłam zazdrosna :D i powiem szczerze, ze potem to ja sie troche musiałam postarać ;). dzisiaj jesteśmy parą :)

Gość jacooo
Narazie bede staral sie ją omijać szerokim łukiem, tak zebym nie byl zmuszony sie z nia przywitac. Już myslalem o tym zeby widziala mnie jak rozmawiam ciagle z innymi dziewczynami, a to nie bedzie takie trudne... Wtedy zastosuje jej taktykę;p i moze mnie zaczepi:). Jak nie to cóż, trudno:/ Dzieki za odpowiedzi. CZas pokaze.

hmm a wiesz co jest przyczyną tego? moze ma kogos innego lub jest kim innym zainteresowana i omija cię aby nie dawac ci zludzen....

Gość OLEJ JĄ
- nie ma innego sposobu.sam to przerabiałem i wiem z doświadczenia.jak tylko pokażesz jak bardzo ci na niej zależy kopnie cię w dupę. one tak mają:(

Gość do olej ją
pewnie tak mają te, które ciebie gnojku, kopały w dupę.:P a do autora:zainteresujesz ją jak będziesz CIERPLIWY, nie odpuszczaj!