Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa ona

Plamienia w czasie brania tabletek!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość problemowa ona

Witajcie:) Opisze wam na czym polega mój problem, a ze ciężko sie dostac do gina u mnie w przychodni prosze was o pomoc.... od pół roku biore tabletki...musiałam raz zmienic na mocniejsze bo miałam plamienia międzymiesiączkowe i bardzo sie zle po nich czułam...teraz mam inne ( skonczyłam 3 opakowanie ) ale mam nadal plamienia..ostatnio moja gin powiedziała mi ze jak to sie bedzie nadal powtarzało to mi zmieni no ale na to musze sobie poczekac do stycznia :( mówiła mi tez ze jezeli plamienia są w czasie brania tabletek to podczas przerwy moze wcale nie byc okresu lub moze byc on skąpy.....3 miesiące temu rozstałam sie z chłopakiem i nie uprawiałam sexu ale ostatnio spotkalismy sie i cos zaiskrzyło na nowo......w połowie opakowania tabletek piesciliśmy sie ale bardzo uwazaliśmy.......miałam cały czas te palmienia....dzis jest 3 dzien przerwy...przez te 2 dni miałam tez plamienia a dzis trochce wiecej rano a teraz wcale....czy wszystko jest ok???? wiem, ze to głupie przeciez biore tabletki ale mozecie mnie uspokoic??? prosze...

Gość problemowa ona
prosze pomóżcie....

Gość problemowa ona
:(

Gość problemowa ona
chyba nikt mi nie pomoże:(