Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje

mam doła.....popadamw depresje,,,,,pomózcie.....

Polecane posty

Gość zwariuje

cchyba popadam w depresje,,,,siedze w domu od pół roku , nie moge znalezc pracy, nie moge skonczyc pisac prace mgr do tego chłopak pracuje w innym mieście i widze sie z nim tylko co weekend....boju!!!siedze non stop sama,,,, nie mam o czym rozmaiać z innymi a w ogóle to zauważyłam ,że prawie sie nie odzywam ....jak tak dalej pójdzie to nie wiem....

Gość ja tez tak mam....

Gość pomocna dłoń 1
mogę z Tobą pogadać np. na GG albo zadzwonię na stacjonarny... Razem nam sie uda znaleść odpowiednią receptę na ten przygnębiający stan

Gość zwariuje
tak???a co masz tez to samo?

.......... głowa do góry , jeszcze się napracujesz i poznasz czym jest wyścig szczurów i praca od rana do wieczora, tak naprawdę to zazdroszczę Tobie, :)

Gość zwariuje
a ja marzę o tym ,zeby mieć jakies zajecie ....o tym żeby móc powiedzieć ,ze jestem zmeczona i że nie mam czasu.....jak narazie to nawet z łożka mi sie nie chce wsatwac bo i po co???/

Gość do zwariuje
ile masz lat? pracowałas juz kiedy?

Gość zwariuje
24 !!!!pracwałam na umowe zlecenie....ale wakacje sie skończyły i stali pracownicy wrócili więc krótko mówiąc out////

Gość calkiem jak ja
hehe jak tak czytam zwariuje.....to przypomina mi sie moja identyczna sytuacja ja bylam 4 miesiace na bezrobotnym tez wiecznie narzekalam i plakalam ze chce do pracy i chce przyjsc do domu zmeczona...ale odkad pracuje (4 tygodnie) tesknie za swietym spokojem ..i za..chulaj duszo

Gość do zwariuje
calkiem jak ja -->właśnie...:)

Gość calkiem jak ja
obojetnie co by czlowiek nie mial co by nie zrobil zawsze bedzie niezadowolony:)

Gość do zwariuje
calkiem jak ja -->znalzałs w 4miesiące? gratulejszn....chodzilas po firmach czy wysylalas Cv i z wyslanego masz prace?

do \'zwariuje\' nic nie wiem o Tobie i nie mam zielonego pojęcia jakie masz wykształcenie i przygotowanie zawodowe , więc nie chcę obrazić ale mam pewną propozycję dla Ciebie i innych kobiet czekających aż praca przyjdzie sama i pod nos podstawiona, zaczyna się okres przedświąteczny i ludziska są bardzo zapracowani , więc nie mają czasu na porządki domowe a okna trzeba wymyć i dywany wytrzepać , porządki domowe zrobić , jest pracy bardzo dużo , wystarczy tylko chcieć , nie każda osoba musi być dyrektorem i pracy nie wolno się wstydzić , pozostawiam do przemyślenia :)

Gość calkiem jak ja
tak szukalam pracy jak opetana i sie udalo pisalam chyba do 10 firm ......

Gość do zwariuje
calkiem jak ja -->10 to malo...to jakiś cud byl chyba

Gość calkiem jak ja
hehehe no chyba tak:)

Gość do zwariuje
kurcze...cudów takich nie ma;)..chyba...a jak myślisz czemu ją dostałaś? przepraszam za wścibstwo, ale ja chyba coś robię nie tak, ze pracodawcy nie leżą jeszcze u mych stóp

Gość zwariuje
co z tego ,ze pójde jutro posprzątać komuś chate jak po jutrze juz bede siedziała w domu.....chce mieć stałe zajęcie....jakieś obowiązki....teraz jak siedze w domu to zapuściłam się niemożliwie....nic ze sobą nie robie.... wysyłam cv do mnóstwa firm....nir chodzi juz o kase tak bardzo ,ale o codzienne wyjście z domu....

Gość calkiem jak ja
ja nie mieszkam w Polsce a prace wcale nie mam taka fajna ..ale coz lepsze to niz nic

Gość calkiem jak ja
zwariuje....ja tez tak myslalam zeby tylko wyjsc do ludzi ale tych ludzi mam juz dosc posiedzialabym sobie w spokoju sama

Gość do zwariuje
jak się rozreklamujesz to będziesz wychodzic codziennie - zapewniam Cię kuglarz-->dzięki za pomysł:)🖐️

Gość Borek
całkiem tak jak ja dostała robotę po znajomości. Gdyby wysyłała cv odesłali by ją z kwitkiem, bo uwzięła się aby pracować w zawodzie do którego nie ma talentu, ale za to jak juz ktoś tam wsadzi tyłek ma duzo kasy. Na nią nie patrz.

Gość zwariuje
płakać mi się znów chceod tego wszystkiego...co za życie?

Gość calkiem jak ja
zwariuje.........a moze znajdz sobie jakies hobby cwicz joge zajmij sie czyms

sproboj pomyslec na czym polega twoj problem,gdzie twi?masz chlopaka-wsparcie!praca-brakuje ale znajdziesz!nie odzywasz sie,bo nie chcesz,\"poukladaj\"wnetrze i do boju,do slonca!mrok zabija,a mlodosc przed toba...

Gość do zwariuje
nie wariuj...ten pomysł kuglarza jest niegłupi, tylko niestety z tym wiąże się odpuszczenie na te dni jezdzenia po firmach, bo czlowiek sie nie rozerwie. Zobacz, ile mozliwosci :) A prace z czego piszesz?

Gość do zwariuje
zwariuje---> a jestes we w miarę duzym miescie? bo jak tak, to ten pomysł kuglarza nieglupi jest... nie musisz pisac jakie to miasto jak nie chcesz ...

Gość zwariuje
prace pisze z polsko-rosyjskiej terminologii handlowej....... chlopak -wsparcie ,,,,moze i tak ale on mieszka gzdie indziej i te juz go wkurz moja zżedliwość////

Gość do zwariuje
oo, no to fajny temat:)...bedziesz miec fajne umiejętności, znasz rosyjski :) i nie masz pracy????

Gość zwariuje
nooooooo.....5 lat filologii rosyjskiej,,,,znam b.dobrze en język...ale co z tego.....tydzień temu uderzyłam do portów lotniczych,,,moze oni mnie zechcą....