Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiiiiikkikik

TRWAŁA ratunku!!!

Polecane posty

Gość kikiiiiikkikik

zrobilam sobie trwala.a teraz maskara.mam jakies glupie loczki na glowie a chcialm tylko delikatne fale. jak pozbyc sie trwalej sa jakies sposoby zeby szybciej sie wlosy rozprostowaly???wiecej razy myc czy co?? narazie kupilam sobie prostownice bo w takich wlosach to ja ngdzie nie wyjde.moj kolega mnie wysmial.a mialam takie ladne wlosy.chcialm miec mniej roboty przy nich bo po trwalej sie mnij przetluszczaja i zawsze i tak sobie wloski troszke krecilam.ale teraz co mam na glowie...:( tylko sobie wlosy zniszczylam :(

Gość kikiiiiikkikik
ale ja niechce tych loczkow

Gość karolinaa
Trwala robi loki a nie fale. Szkoda mi Ciebie i wlosow, przyzwyczaisz sie.

Gość kikiiiiikkikik
pewnie sie przyzwyczaje. mi tez jest siebie szkoda a najbardziej moich wlosow sa teraz takie zniszczone normalnie siano. nie ma sposobu zeby pozbyc sie tej nieudanej trwalej??

Gość filip srilip
kto sobie robi jeszcze trawłą??

Gość slyszalam ze w
w salonie fryzierskim robia takie zabiegi.tz prostuja krecona wlosy.wiec pewnie mozna to zrobic tylko ze to niszczy wlosy a ty juz masz zniszczone trwala a teraz prostowanie.biedne te twoje wloski.

Gość evvela
Gdybyś teraz sobie je wyprostowała specjalnym zabiegiem w salonie to na bank Ci 3/4 włosów wypadnie. Stosuj jakieś szampony i balsamy wygładzające to może skręt włosów ciut osłabnie. Garnier ma taką serię Nutrigładkie czy coś tam....specjalny szampon, balsam i serum wygładzające.

Gość kikikikiki
teraz jest taka pooda ze wlosy strasznie sie pusza itd. zrobie sobie ten zbieg. dzisaj bylam u fryziera i juz sie umowilam.za tydzien bede miec prostowanie wlosow.

Gość corobić
napisz jak wyszło :)