Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowo Liliowa

DZIEKI BOGU!

Polecane posty

Gość uffffciaaa
a z którego piętra i jaka rasa pieska?

Gość ready to master
mam wrażenie że on wcale nie wypadł. psy to mądre stworzenia :classic_cool: zrobił to świadomie bo nie mogł już z tobą wytzrymać :-0:-P

Brr.. Weź. Ja bym sobie nic nie zrobiła, bo to pierwsze piętro. Ale ona ma 14 lat ( nie wiem, ile to na psie ), chwieje się, jest malutka.. echh.. :(

kiedyś na melinie wywali psa w bloku na przeciw :( też nie wiele z niego zostało :O a lata psie liczy się podobno : pierwszy rok jako 14 lat ludzkich nastepne po 7 :P ale nie wiem na ile to prawda i mysle, że sie nie da tego sprawdzic :P

Wiecie.. bo ona jest już stara ( jak pisałam ) To pierwsze piętro. Moja mama wyszła na balkon, ona oczywiście za nią. I podeszła za blisko ( mamy taką przerwę tam ) i się zaczęła chwiać i wypadła :( nie było mnie przy tym.. jejku.. straszne to jest :( Aż cud, że sobie nic nie połamała. To kundelek, staruszka, malutka, choć ostatnio przybrała na wadze.. w ogóle zaczęła się bardzo szybko starzeć :(

Myślę, że jutro z nią pójdę. Tylko kurczę tego też się boję :(:( Chodziłam z nią do weta naprawdę tylko ja musieliśmy.. ona strasznie panikuje.. i boję się że jeszcze mi zawału dostanie :( Chyba, że zadzwonię po weterynarza do domu.. echh.. ale ona obcych nie lubi strasznie..