Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas samotna.....

ludzie mnie nie lubia, nie wiem czemu..........

Polecane posty

Gość miejscowa mądrala
mnie tez---> współczuję..teraz juz padam z nóg, ale jeszcze coś Ci napiszę. Nie zabiegaj o kolezanki, nie nadskakuj im LUDZIE SĄ GŁUPI i jesli sami nie poproszą o coś to nie nalezy im tego dawać. Chyba, ze naprawdę widzisz, ze ktoś jest w potrzebie. To bardzo neidobrze, ze majac 17lat probowalas odebrac sobie zycie - musza byc jakies grupywsparcia dla takich osob jak Ty. Zainteresuj się, chodzenie na grupęnaprawde powinno Ci pomóc.

Gość jakas samotna.....
nie tez...ja chyba mam , tzn. mialalm kiedys podobny problem, juz sie z tego wyleczylam(tak mi sie wydawalo) ale widocznie zycie kolem sie toczy i wraca to do mnie. ja mialalm taki okres na poczatku gimnazjum, nie moglam sie przystosowac, teraz sa studia i tez mam podobny klopot... nie umiem ci nic poradzic, bo mi samo przeszlo,zupelnie nagle pojawili sie znajomi(ktorzy pozniej odwrocili sie plecami i m.in dlatego teraz jestem sama). nie wiem moze taki czas ze kazdy idzie w swoja strone...

Gość miejscowa mądrala
taaki czas, kazdy goni za pieniędzmi, znajomosci sie rozpadają - kazdy to przechodzi i brak mu stalych relacji z innymi. idę spac, bo juz naprawde padam :*

Gość jakas samotna.....
dzieki:* :) dobranoc:)

Gość mnie tez
miejscowa madralo dziekuje :))🌼

Gość fajna z ciebie
kobietka jakas samotna skad jestes?

Gość ciz
Bo ludzi trzeba kochac ale nie potrzebowac... To przychodzi w starszym wieku, troche jeszcze czasu przed Toba...