Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rycząca jak owca -

Jutro wyjeżdzam i bardzo się boję!

Polecane posty

Gość Rycząca jak owca -

Wtam wszystkich! Ryczę jak wół. Jutro wyjeżdzam do Londynu. Bardzo się boję. Jadę w tzw.: "ciemno". Moja rodzina tu zostaje. Boję się rozłąki, porażki, obcego kraju, wszystkiego. Ja się psycchicznie rozwalam! A jak nie pojadę i nie zarobię to przed Świętami będziemy z dziećmi na bruku. Proszę życzcie mi wszystkiego dobrego.

Gość jtrh
najlepszego!

Gość to jest tak
Nie bój się, dobrze będzie!

Gość kapuśniak
Trzymaj się, będzie dobrze:)🌻

Gość Rycząca jak owca -
Dziękuję! Dziękuję! Ryczę i łzy mi same płyną. tak kocham dzieciaki i męża. Co będzie jak wrócę z niczym? Podobno polaków tam już wielu .......

Gość Rycząca jak owca -
Bogimi Seksu a Ty nic a nic się nie martwisz? Ja sobie jutro nie wyobrażam pożegnania przy autobusie ....

Gość Rycząca jak owca -
ready to go - to co napisałeś jest niesmaczne i wredne

Gość Rycząca jak owca -
alpine milk - dziękuję przez łzy Nie wiedziałam, że to będzie takie ciężkie. Myślałam wsiądę wysiądę i OK ... Ale nie boję się, że im sprawię zawód, że nie przywiozę gotówki do Polski na święta

Gość Rycząca jak owca -
Ilu tam jest Polaków? W Londynie?

jestem tutejsza. wyjazd w ciemno przed swietami to nie jest najlepszy pomysl. oczywiscie moge ci powiedziec ze bedzie dobrze i bedziesz miala szczescie jesli to wlasnie chcesz uslyszec. powiedz jednak lepiej jakiej pracy zamierzasz szukac lub czy masz zapewniony jakis nocleg. musisz byc zdeterminowana a nie poddawac sie emocjom bo inaczej mozesz od razu nie wsiadac do tego autobusu...

Gość bylem w londynie
niestety nawet tam praca nie lezy na chodniku ale zycze powodzenia

jesli jadac w ciemno chcesz przywiezc gotowke na swieta to ... powodzenia bo ci sie przyda. naprawde

Załatwiam sobie wyjaz przez jakąś firma ,ale nic sie nie da sprawdzić czy wszystko będzie dobrze,jak na razie sie nie boję.Jestem zdesperowana,od 2 lat nie mam pracki no i z facetami mi się nie układa ,to co tu robić tylko uciekać.

Czemu sobie nie poszukałaś pracki w internecie łatwiej by było ,może byś się tak nie bała,a język znasz?

skoro nie da rady sprawdzic firmy to czemu na niej polegasz? wszyscy wierza ze bedzie dobrze a pozniej czarna rozpacz. w tym kraju jesli nie liczy sie na samego siebie to rzadko mozna liczyc na kogos innego, zwlaszcza na nie sprawdzona firme

Gość Rycząca jak owca -
valeriana - jadę przez pośrednika z Londynu do Luton. Dlaczego się boję? Bo jego nie znam, nie widziałam, ogłoszenie przez internet, tylko z nim rozmawiałam przez telefon kilka razy ... Dlatego to jest tak jak w ciemno

Gość bylem w londynie
a polaczków jest tam od groma . nic dziwnego kazdy woli funty...

Gość omijaj Brixton

Gość powinnam napisac ze jedz
ale nie jedz, serio, nie widzialas tego posrednika, wsadza cie do burdelu i koniec. zwlaszcza przed swietami biznes sie kreci, mowie ci nawet jesli zaplacilas za bilety i wszystko, nie ejdz. pozycz kase i szukaj roboty, ale nie jedz

Gość bylem w londynie
i pamietaj jedno ze zwlaszcza w londynie polak polakowi wilkiem nie zartuje

Gość Rycząca jak owca -
valeriana - wiem, masz rację. Nie chcę wracać z Londynu/Luton na zawsze tylko 22 na Święta. Póżniej 30.12 jak zapewniał pośrednik jest wyjazd następny Chcę ściągnąć tam mojego mężczyznę którego kocham ponad życie - dla niego wszystko :-) Jest mgr inż. zresztą tak ja ja. On wiele potrafi - jest elekrtykirm, mechanikiem, informatykiem. Ja niewiele ... pracowałam w call center ...

ja bym powiedziala omijaj posrednikow. wiem co to znaczy desperacja bo pojechalam w ciemno i zaplacilam grube pieniadze na wykupienie szkoly tylko po to by przejechac przez granice przed wejciem do UE, ale napewno nigdy nie zaufalabym kompletnie obcej osobie ze bedzie OK. nie wiem gdzie ludzie dostaja wyplate tak szybko po rozpoczeciu pracy (skoro mowisz ze musisz miec pieniadze na swieta) jesli ktos ci to obiecal to marne szanse ze dotrzyma obietnicy bo nawet w legalnej dobrej firmie tygodniowki sa z tygodniowym poslizgiem

Gość Rycząca jak owca -
Do: bylem w londynie - jest aż tam tak bardzo źle?

Gość Rycząca jak owca -
valeriana- załamujesz mnie ale pewnie mówisz prawdę. Brzydko się wyrażę: KURWA co robić? Ja oszaleję!

Gość ło matkoo
u lala powodzenia,w zyciu bym nie pojechala naprawde. podziwiam za odwage,wiem jak tu bywa ciezko i nie polecam nikomu wyjazdow w ciemno.

Gość Rycząca jak owca -
Do: powinnam napisac .... jak do burdelu? Tak już! I jest? A ambasada, polacy tam itd.?

Gość bylem w londynie
bylem 2 lata i takiej zawiści zazdrości nie widziałem nigdzie. nie ufaj nikomu tylko tyle moge powiedziec