Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_G

Sex w biurze

Polecane posty

Gość Anna_G

Jak wam sie podoba ten dreszczyk emocji? Ja od jakiegos czasu jestem chyba stuknieta na tym punkcie. Obok pare osob gada o jakichs targetach a ja z nim....no az mnie trzesie! Dzis znowu tak bedzie :)

Gość sajonar
a wydajność spada

Gość Anna_G
Alez skad! Wydajnosc nawet rosnie. Jestem po tym tak nakrecona, ze wszystko mi sie udaje. To dziwne, bo nie naleze raczej do osob zdecydowanie otwartych. Ale nie umiem sie oprzec temu uczuciu gdy mam swiadomosc ze ktos moze wejsc, uslyszec...

Gość kułerwa
następna chora z urojenia na syndrom fantazji seksualnej

Gość Anna_G
Moze i chora. Tez sie nad tym zastanawiam- tak mnie to wzielo :)

piramidon = piramidalny palant :D co się dziewuchy czepiasz? spróbuj sam takiego numerka i potem się wypowiadaj,a jak nie to spierdalaj do kościółka,tylko nie zapomnij bereciku :)

Gość Anna_G
Dziekuje za obrone ale mam gdzies nieprzychylne komentarze. Kreci mnie to, podoba mi sie i juz. I moj facet jest super. Tylko musimy sie kryc bo w biurze nie toleruja par.

Gość acha to wy jesteście
znajomymi z pracy ? a gdzie się chowacie w trakcie zblizenia, czy staracie się tak ukryć, zeby nikt was nie nakrył, czy robicie zamierzenie tak, żeby była możliwość przyłapania ? skoro nie tolerują par, to co bedzie jak was złapią, w końcu ktos sie domyśli

Gość jesteśccie samotni
czy ten romans to także zdrada stałych partnerów, to też chyba podnieca dodatkowo ?

Gość Anna_G
Nie. to nie jest zdrada. Zdaje sie ze cos powaznego. Jak nas nakryja to nas wywala bo firma nie toleruje zwaiazkow- jakies bzdety o braku obiektywnosci itd. Nieee. no nie ctaramy sie zeby nas przylapali ale JEST taka mozliwosc!!! chociaz mowimy sobie ze uslyszymy kroki. Akurat! :)

Gość co za durna prowokacja

no nie .kurew jest wiecej na tym swiecie. i wciaz uwaam to za durna prowakcje!!! a i na pewno ztego to musi byc cos powaznego.buhahah

Gość Anna_G
W wypadku gdy salka konferencyjna udajemy się w sekrecie do pomieszcenia porządkowego, jest trochę ciasno ale dzięki temu zostałam wzięta na dwa baty bo do mojej czekoladowej dziurki niechcący wbił sie kij od szczotki

miejsce uparwiania milosci??? ty sobie zartujesz czy jestes blondynka ? i ile dziecko ty masz lat?

twoja głupota i tEpota umysłowa.mało?

Gość Spoko Ania
wiem jak to jest. Duzo nas tak robi :-) Ja uwielbiam, choc zwykle robimy to w moim firmowym pokoju na blacie :-)

Gość Damski Krawiec
Anna! Jak ja bym był waszym szefem i złapał was na figlach - polecielibyście na pysk oboje, za "Zaniedbywanie obowiązków służbowych i poważne naruszenie zasad B(ezpiecznego) i H(igienicznego) P(.......nia). Pasuje wam ? To po fajrancie!!!

Gość bebebebe
btw to ty pracujesz u leppera ? :D