Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozerwana__

czy to normalne ze...

Polecane posty

Gość rozerwana__

... facet nazywa wszystkie panny "sakrbie", "kochanie", "słonko"? bo moj tak robi:/ zaczynam miec tego po prostu dosc, a gdy rozmawiam z nim na ten temat to twierdzi ze z nikim nie rozmawia tak "ekstremalnie" jak ze mna. ale zeby nawet z takim tekstem do swojej bylej wyjezdzac?;/ a Wy co o tym sadzicie?

Gość nie normalne

Gość no cóż...

moj do mnie tak mowi i ja do niego tez dla nas normalne takie culosci, ale do bylej to juz bym nie pozwolila na to...

Gość zdecydowanie NIE

Gość czy ma na imie Andrzej
????

Gość chociaż mu się nie mylą
gdyby nieopatrznie coś mu sie wypsnęło :-)

Gość rozerwana__
ale mimo tej jednej wady jest swietny. nie wiem jak mam go tego oduczyc... albo ja, albo inna, niech wybiera. ale nie wiem czy potrafilabym bez niego zyc:(

Gość rozerwana__
nie, na imie mu Tomasz. zaczynam wierzyc w to, ze Tomki sa niewierne:(

bleee moj na wszustkie mowi \"soooczki\" a na mnie \"kochanie,skarbie,perelko,najdrozsza,aniolku\" itp. Do mnie mowia kumple tak moj men do mnie mowi ale dla mnie to dziwne,ze faceci tak mowia do kazdej laski.............

Gość czy ma na imie Andrzej
serio pytam

Gość nie normalne
a zapytaj go, czy kazda dziewczyna jest dla niego slonkiem, kochaniem itd. moze da mu to do myslenia i zrozumie, jak Ty sie czujesz.

Gość no cóż...
Przyzwyczajenie do zwracania się w taki sposób do kobiet znajomych.

jak dla mnie to kazdy Krzyssiek jest nie wierny:P

Gość rozerwana__
nie, on nie ma na imie Andrzej. w ogole nie pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam, ze facet nazywa tez inne dziewczyny. i nie wiem jak mam mu ten "dziwny" nawyk wypersfadowac...:(

Gość rozerwana__
-----> no cóż... otoz on nie zwraca sie tak do tylko do kobiet znajomych i tu mnie boli... wyrywa jakies panny na roznych stronach, jakbym ja mu nie wystarczala albo moze "w razie wypadku jak go rzuce to bedzie mial inne". kompletnie nie wiem co robic, choc zdaje sobie sprawe z tego, ze to co on robi jest okropne..

hm..moze powiedz mu aby przy Tobie tak nie mowil ale z drugiej strony .......... świadomość,ze tak robi...:O

Gość poprostu_kobieta
wiesz co, ja tez tak mówie, tylko, że do facetów.....i nie ma w tym żadnych podtekstów....może ma takie podejście do ludzi, jest otwarty......

Gość wstrzasnieta nie mieszana
to nie normalne...ale na porzadku dziennym

i jak to \"...wyrywa jakies panny na roznych stronach..\" co to kuFFa ma oznaczacz 😠 ja bym chyba swojego udusila mena a w najprostszy sposob to bym go zostawila albo bym tez \"wyrywala\" innych facetow ale jak sie kocha jedna ososbe to nie \"wyrywa\" sie innych

Gość poprostu_kobieta
poza tym chyba nic złego nie robi, poprostu powiedz mu, że jest ci przykro.........zastanowi sie i nie będzie się juz tak zwracał do innych kobiet (oczywiście przy tobie)

Gość rozerwana__
-----> poprostu_kobieta hmm pocieszylas mnie tym troche:) dziekuje:) chociaz postanowilam z nim dzisiaj porozmawiac, zapowiem mu, ze przez tydzien nie bede sie z nim postykac, rozmawiac, w ogole nie bede sie z nim kontakotwac. jak zateskni - tzn ze mu zalezy, a ja nie, to trudno.:( wpisze sie tu znow ze mam problem ze zlamanym sercem:( co sadzicie o tym pomysle?

Gość nie normalne
co ma do tego otwartosc? kocha sie nie niewiele osob i jak mozna mowic kochanie do dopiropoznanej osoby? mozna byc otwartym, ale to raczej sie kojarzy z falszywoscia.

Gość nie normalne
do dopiero poznanej*

hehe a po co bedziesz mu mowic,ze nie bedziesz sie odzywac do niego przez tydz.?? nie mow nic tlyko dzialaj i ile jetsescie ze soba jesli mozna wiedziec:) i ile macie lat ?:D

i..............powyglupiac sie czasem mozna ale w granicach rozsadku i dobrego smaku

Gość poprostu_kobieta
u mnie jest to tak......najpierw musze dobrze poznać dana osobę do której się tak zwróce, muszę sie zaprzyjaznić, nadawać na tej samej fali......... ale do nowo poznanego faceta nigdy nie powiedziałabym "kochanie".......

poprostu_kobieta - popieram Twoja powyzsza wypowiedz

Gość poprostu_kobieta
trzba kochac ludzi.......!!!